Organizacinio komiteto pirmininkas: Tokijo Olimpinės žaidynės įvyks „nepriklausomai nuo koronaviruso pandemijos eigos“
Pasaulyje 02 02 2021 457 peržiūros

Organizacinio komiteto pirmininkas: Tokijo Olimpinės žaidynės įvyks „nepriklausomai nuo koronaviruso pandemijos eigos“

Atidėtos Tokijo Olimpinės žaidynės šių metų vasarą įvyks „nepriklausomai nuo koronaviruso pandemijos eigos“, antradienį pareiškė organizacinio komiteto pirmininkas Yoshiro Moris, išsklaidydamas abejones dėl šio renginio.

„Tikrai judėsime pirmyn nepriklausomai nuo koronaviruso pandemijos eigos. Turime nebediskutuoti apie tai, ar rengsime Olimpines žaidynes, tačiau – kaip rengsime. Galvokime apie naujovišką Olimpiadą šia proga“, – susitikime su Olimpiados organizatoriais ir Japonijos valdančiosios partijos nariais sakė Y. Moris.

Olimpiados organizatoriai ir Vyriausybės pareigūnai šiuo metu tvirtina, kad žaidynės gali būti surengtos saugiai, nepaisant augančio COVID-19 atvejų skaičiaus pasaulyje ir pačioje Japonijoje.

Antradienį mėnesiui buvo pratęsta nepaprastoji padėtis Japonijoje, kuri buvo įvesta dėl koronaviruso protrūkio šalyje.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Trečiadienį organizatoriai turėtų pristatyti, kaip bus užkertamas kelias Olimpinėse žaidynėse plisti koronavirusui. Pernai turėjusios vykti žaidynės atidėtos iki šių metų, tačiau net 80 proc. japonų mano, kad žaidynes dėl koronaviruso pavojaus reikėtų dar kartą atidėti arba visai atšaukti.

Organizacinio komiteto teigimu, nė viena iš šių galimybių nėra svarstoma. Organizatorių poziciją palaiko ir Tarptautinis olimpinis komitetas bei atletai visame pasaulyje.


AFP-ELTA

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта