Pasirūpinkime neeksploatuojamais automobiliais
Visagine 23 11 2020 595 peržiūros

Pasirūpinkime neeksploatuojamais automobiliais

Visagino savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir rinkliavų skyriaus pareigūnai prašo gyventojų pasirūpinti savo nebenaudojamomis transporto priemonėmis, paliktomis stovėti bendro naudojimo teritorijose. Gatvėse, kiemuose palikti stovėti nebenaudojami automobiliai ne tik užima vietą ankštuose kiemuose ir teršia aplinką bet ir trukdo tvarkyti gatves, kiemus (šluoti lapus, žiemos metu valyti sniegą).

Prašome Visagino savivaldybės gyventojų nebūti abejingais ir pranešti apie bendro naudojimo teritorijose paliktas neeksploatuojamas transporto priemones (nurodant markę, modelį, vals. Nr., gatvę, namo numerį) el. paštu tereza.medeisiene@visaginas.lt. Taip pat apie nenaudojamas transporto priemones galima pranešti ir čia.
Viešosios tvarkos ir rinkliavų skyriaus pareigūnai gavę informaciją iš gyventojų, arba pastebėję kiemuose paliktus neeksploatuojamus automobilius, įspės savininkus pasirūpinti transporto priemone iki įspėjime nurodytos datos. Nepasirūpinus transporto priemone iki nurodytos datos, bus taikomos baudos nuo 70 iki140 eurų.


Visagino savivaldybės administracijos informacija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта