Personalinė Olgos Kolesnikovos fotografijų paroda „Laiškai apie meilę“
Kultūros ir sporto renginiai 27 05 2019 895 peržiūros

Personalinė Olgos Kolesnikovos fotografijų paroda „Laiškai apie meilę“

…viskas prasidėjo nuo vyresnės dukters Adelinos nuotraukų. Aš, kaip ir bet kuri moteris, įkvėpta motinystės laimės, bandžiau užfiksuoti kuo daugiau unikalių akimirkų. Galų gale, vaikai auga taip greitai, ir nuotraukos stebuklas yra tas, kad galime sustabdyti norimą momentą. Būti tėvais yra dovana, atskleidžianti žmones iš naujos, nežinomos pusės. Matyt, tai atvėrė ir manyje galimybę pamatyti viską šiek tiek kitaip nei iki tol. Fotografija tapo maloniu hobiu. Fotografijos pagalba galima atskleisti žmogaus sielą ir kalbėti apie jausmus be žodžių. Per fotoaparato objektyvą pasaulis atrodo skaidresnis ir ryškesnis. Tai mano pasaulis, toks, kokiu aš jį matau!

Tarp šios parodos herojų yra ir labai jauni tėveliai, kurie neseniai paėmė savo pirmagimį ant rankų, yra ir dviejų, trijų ir keturių vaikų tėvai. Tėvų ir vaikų nuotraukas papildo jų moterų žodžiai – šilti, nuoširdūs, meilės ir dėkingumo laiškai.

Už ką? Už tai, kad taip gera ir ramu, kai JIS yra šalia, stiprus, išmintingas ir linksmas, drąsus ir sąžiningas, mylintis, rūpestingas...

Kiekvienais metais pirmąjį birželio sekmadienį Lietuvoje švenčiama Tėvo diena.

Kodėl ši šventė yra svarbi?

Nes norisi, kad visi vaikai turėtų gerus tėčius, kurie nusipelno šiltų žodžių iš savo vaikų ir jų motinų!



Mylėkite savo vyrus ir tėčius!  Vertinkite kiekvieną momentą, kurį jie praleidžia su jumis ir vaikais. Dėkokite. Girkite juos, pasitikėkite, mylėkite ir niekada nepamirškite…

Paroda veiks nuo 2019-05-29 iki 2019-06-22 VKC „Draugystės“ parodų salėje (Parko g. 7.)


Visagino kultūros centro informacija

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта