Planuojantiems ateitį – naujas būdas mokytis
Mokslas ir sveikata 18 09 2020 1282 peržiūros

Planuojantiems ateitį – naujas būdas mokytis

Nepaprasti laikai reikalauja nestandartinių sprendimų. Pandemija išmokė dirbti nuotoliniu būdu, o ateityje į virtualią erdvę persikels dar daugiau veiklų. Turime puikių naujienų tiems, kurie nori įgyti naujų įgūdžių ar net pakeisti profesiją nepalikdami saugios aplinkos. 

Užimtumo tarnyba bendradarbiauja su viena geriausių tarptautinėje erdvėje internetinių mokymų platformų. Tai – Coursera.org, kuri jums gali padėti net trimis būdais. Įgyti ateities įgūdžių. Gauti paklausią profesiją. Suteikti profesinius pažymėjimus. Ir visa tai – nemokamai. Tiesa, tik pirmiesiems užsiregistravusiems dalyviams. Ir tik tiems, kurie tai padarys iki rugsėjo 30-osios.

Coursera.org mokymų platforma yra šiuolaikiškas būdas mokytis. Juo naudojasi net 61 mln. vartotojų. Žmonės internetu įgyja (ar padidina turimą) kvalifikaciją. Mokymo programas sudaro net 200 įvairių pasaulio universitetų ir profesinių mokyklų. Dauguma mokymų kursų yra anglų kalba, bet yra  nemažas pasirinkimas ir mokantiems rusiškai.

Mokymų pabaiga – gruodžio 31 d. Juos sėkmingai baigusieji gaus sertifikatus.

Taigi, ko galima išmokti toje platformoje? Tai – verslo, sveikatos apsaugos, informacinių technologijų, humanitarinių mokslų, kalbos, socialinio darbo ir įgūdžių. Siūloma daugiau nei 4 tūkst. mokymo programų.

Ateities įgūdžių programos kategorijoje – braižyba (jutikliai, modeliavimas), dirbtinis intelektas, duomenų analizė, verslas, kibernetinė sauga, projektų valdymas, sveikatos apsauga ir taip toliau.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Tarp paklausių profesijų – tinklo kūryba, įvairūs programavimai (programų, žaidimų, JAVA), rinkos analizė, COVID apsauga ir t.t.

Profesinius pažymėjimus suteiks baigus Google IT palaikymo, debesų valdymo, SAS programuotojo, kibernetinės saugos mokymus.

Mokymuose taip pat galima įgyti vadinamųjų soft skills įgūdžių – startuolių kūrimo, skaitmeninio raštingumo, anglų verslo kalbos.

Yra programų ir turintiems vidurinį išsilavinimą:  įvadiniai kursai (chemija, rašyba, statistika, IT, matematika, projektų rašymas, komunikacija, teisė ir t.t.).

Susidomėjote? Pateikite savo vardą ir pavardę adresu coursera.mokymai@uzt.lt. Elektroniniu paštu Jūs gausite kvietimą, suteikiantį galimybę nemokamai mokytis. Nemokami kursai galimi tik turint Užimtumo tarnybos kvietimą.

Čia rasite Coursera.org siūlomų kursų sąrašą.


https://uzt.lt 

Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena
Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena

Ši sukaktis yra puiki proga atsigręžti ir įvertinti, kokį kelią nuėjo mūsų valstybė ir visuomenė per šiuos metus.

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта