Plungės r. senolį nužudė dėl degtinės ir 100 litų
Įvykiai ir kriminalas 07 01 2013 605 peržiūros

Plungės r. senolį nužudė dėl degtinės ir 100 litų

Dėl dviejų butelių degtinės ir 100 litų garbaus amžiaus senolį, kaip įtariama, nužudę du jauni vyrai savaitgalį atsidūrė už grotų.:::Šeštadienį Plungės rajono apylinkės teismas, patenkinęs Klaipėdos apygardos prokurorės, dirbančios Plungėje, pareiškimus dėl kardomųjų priemonių skyrimo, vieną įtariamąjį leido suimti trims, o antrąjį – dviems mėnesiams.

Jiems pareikšti įtarimai dėl bejėgiško būklės žmogaus nužudymo iš savanaudiškų paskatų. Įtariama, jog šių metų sausio 4 d. vakare 28 m. D. L. bei 38 m. V. S. Plungės rajone Papievių kaime užėjo į vieną namą pas garbaus amžiaus šeimininkus ir iš 86 m. senolio pareikalavo pinigų. Jų negavę, plėšikai vyriškį sužalojo peiliui bei, pagrobę namuose rastus du butelius degtinės ir 100 litų, pasišalino.

Dėl durtinės žaizdos rankoje nukraujavęs senolis mirė. Sunkaus nusikaltimo padarymu įtariami asmenys Plungės r. policijos pareigūnų buvo sulaikyti, praėjus kelioms valandoms po nužudymo.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Abu įtariamieji yra ne kartą teisti, D. L. teistumas neišnykęs, teismas jam skyrė 3 mėnesių suėmimo terminą, o V. S. leido suimti 2 mėnesiams.

Delfi.lt

Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena
Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena

Ši sukaktis yra puiki proga atsigręžti ir įvertinti, kokį kelią nuėjo mūsų valstybė ir visuomenė per šiuos metus.

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта