Po šventinės nakties vairuotojai Vilniuje vieną po kito išlaužė stulpus
Įvykiai ir kriminalas 01 01 2013 549 peržiūros

Po šventinės nakties vairuotojai Vilniuje vieną po kito išlaužė stulpus

Pirmoji Naujųjų diena ne itin sėkmingai prasidėjo keliems Vilniaus gatvėmis važiavusiems vairuotojams.:::Policijos pareigūnai apie 10.55 val. gavo pranešimą, kad Savanorių gatvėje automobilis rėžėsi į stulpą.

Nuo smūgio šviesoforo stulpas lūžo, o jo dalys išsibarstė po kelią. Skambinęs pareigūnams žmogus suabejojo, ar automobilio nesuvaldęs vairuotojas yra blaivus. Į įvykio vietą nuskubėję policijos patruliai rado nulaužtą stulpą ir „VW Passat“ automobilį. Jo vairuotojas buvo vietoje.

Pirminiais duomenimis, jaunas vairuotojas buvo blaivus, tačiau prarado atidumą, nes visą naktį nemiegojęs sėdo prie vairo. Kelių policijos pareigūnai užfiksavo ir dar vieną eismo įvykį. 8.37 val. ryto S. Dariaus ir S. Girėno g. rastas priešingoje eismo juostoje „VW Golf“, įsirėžęs į kelio ženklą.

Šalia automobilio buvo jaunas vaikinas, kruvina kakta. Jaunuolis stabdė pravažiuojančius automobilius. Jį pamatė Karo policijos pareigūnai, kurie sustojo ir iškvietė patrulius.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Atvažiavus pareigūnams, vyras neprisipažino vairavęs. Jis buvo nuvežtas paimti kraujo girtumui nustatyti. Tikslesnes įvykio aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

DELFI

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта