Po galimo mergaitės pagrobimo, Karoliniškių gyventoja prabilo apie pastebėtą detalę: vakar to nebuvo
Įvykiai ir kriminalas 16 01 2020 821 peržiūros

Po galimo mergaitės pagrobimo, Karoliniškių gyventoja prabilo apie pastebėtą detalę: vakar to nebuvo

Trečiadienio vakarą gavus pranešimą apie galimai pagrobtą mergaitę Karoliniškėse, Vilniuje, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Mergaitės intensyviai ieškota visą ketvirtadienio naktį, bet paieška kol kas nedavė užčiuopiamų rezultatų. DELFI kalbinta vietinė gyventoja pasakojo pastebėjusi šalia Televizijos bokšto esančias, kaip pati sako, didelės mašinos žymes, kurių vakar čia nebuvo.  

Karoliniškėse, prie pat Televizijos bokšto gyvenanti moteris DELFI sakė, kad pati turi 11 metų dukrą. Apie galimą mergaitės pagrobimą jai pranešė sesuo, klausdama, ar jos atžalai viskas yra gerai.

„Taip, mano sesutė man paskambino, labai vėlai, mes jau miegojome su dukra. Mano dukrai 11 metų, sesė klausė, ar viskas mano dukrai yra gerai. Pasakiau, kad taip, ir tada sesuo pasakė, kad yra toks įvykis“, – kalbėjo moteris.

Ji sakė, kad nėra būdinga, jog vaikai ateitų žaisti prie Televizijos bokšto. „Absoliučiai rami, graži vieta. Čia tiesiog ramu yra, niekada čia nemačiau nei kažkokių kompanijų (besirenkančių, aut. p.), jokių girtuoklių“, – kalbėjo ji.

„Labai geras rajonas, labai ramu pas mus. Kaimynai, žmonės geri, viskas čia labai puiku“, – teigė gyventoja.


Moteris žurnalistams pasakojo atkreipusi dėmesį į detalę, kurios vakar prie Televizijos bokšto nebuvo.

„Žiūrėkite, prie to keliuko, vakar iš ryto nebuvo mašinos pėdsakų, o šiandien – jau yra. Labai keista, atrodo, kad didelė mašina pravažiavo, labai keistas“, – sakė ji.

„Aš tik žinau, kad vakar tų pėdsakų nebuvo, o šiandien yra, nustebau“, – DELFI ketvirtadienį pasakojo kiekvieną rytą po Televizijos bokštą praeinanti moteris.

Žurnalistams paklausus, kaip, jos manymu, tos žymės atsirado, moteris konkrečiai neatsakė.

„O kaip jūs manote? Kam čia važinėti kitiems žmonės, tik su kažkokia mintimi, greičiausiai“, – svarstė Karoliniškių gyventoja.



Tėvai dar nesikreipė


DELFI primena, kad į policiją iki šiol nesikreipė tėvai, kurie pasigestų savo vaiko, policija nėra gavusi oficialios informacijos apie Lietuvoje dingusį vaiką.

R. Matonis anksčiau sakė, jog surinkta informacija kol kas neleidžia nei patvirtinti, nei paneigti pagrobimo versijos.

„Patvirtinti 100 proc., kad tai tikras pranešimas negalime, kaip ir jo paneigti. Tikriname visas versijas“, – sakė jis.

Policija teigia sulaukusi šimtų piliečių pranešimų, informacijos, ji tikrinama. Pareigūnai taip pat ragina kreiptis visus mačiusiuosius ką nors įtartina Sausio 13–osios gatvėje nuo 18.50 val. iki 19.15 val.

Trečiadienį apie 19 val. 14 min. policija gavo pranešimą, kad Vilniuje, Sausio 13–osios gatvėje, į nenustatytos markės sidabrinės ar geltonos spalvos automobilį užsienietiškais numeriais galėjo būti įsodinta apie 11–12 metų mergaitė.

Galimą mergaitės pagrobimą mačiusio vaiko mama, vilnietė Rūta naujienų portalui lrt.lt teigė, kad mergaitė viena sėdėjo ant sūpynių, kai vienas vyras su kauke išlipo iš automobilio ir ją pagriebė. „Ji bandė priešintis, bandė rėkti. Įkišo ją į bagažinę, užklijavo burną ir viskas. Ir sakė, kad nuvažiavo gilyn“, – pasakojo moteris.

Nuotrauka: © DELFI / Josvydas Elinskas



Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта