Policija: mergaitės niekas negrobė
Įvykiai ir kriminalas 20 01 2020 767 peržiūros

Policija: mergaitės niekas negrobė

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Saulius Gagas teigia, kad iš policijos surinktų duomenų galima teigti, kad tokio įvykio kaip trečiadienį įvykdytas mergaitės pagrobimas nebuvo.

„Šiandien jau galime pranešti, kad surinktų duomenų visuma ir analizė mums leidžia daryti išvadą, kad nebuvo tokio nusikaltimo kaip galimo asmens pagrobimo. O asmenys, matę įvykį, galėjo jį interpretuoti savaip“, – patikino S. Gagas.

Visgi policija praneša, kad kažkoks įvykis buvo užfiksuotas.

„Kažkoks įvykis buvo, tačiau neturime duomenų, kad tai būtų vaiko pagrobimas“, – kalbėjo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas.

Anot S. Gago, artimiausiu metu bus kreipiamasi į prokuratūrą, kad ikiteisminis tyrimas būtų nutrauktas.

„Todėl artimiausiu metu kreipsimės į prokuratūrą, kad ikiteisminis tyrimas būtų nutrauktas“, – teigė S. Gagas.

„Toks siūlymas priimtas atsižvelgiant į turimus duomenis, vaizdo medžiagos analizę, liudytojų apklausas bei kitas bylos aplinkybes“, – sakė komisariato viršininkas.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Visgi S. Gagas teigia, kad gauti liudytojų pranešimai greičiausiai nebuvo melagingi, nes nėra tai įrodančių duomenų.

„Surinkta informacija šiuo metu leidžia teigti, kad tai nebuvo melagingi pranešimai“, – patvirtino S. Gagas.

Kaip trečiadienio vakarą informavo Vilniaus apskrities policija, apie 19.14 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Sausio 13-osios gatvėje, į nenustatytos markės automobilį (sidabrinės ar auksinės spalvos) užsienietiškais numeriais galimai buvo įsodinta nepilnametė (11-12 metų). Policija kreipėsi į visus, pastebėjusius šį automobilį ar įtartinus asmenis, ir prašė nedelsiant apie tai pranešti telefonu 112. Taip pat buvo prašoma kreiptis ir tėvus, kurie neturi duomenų, kur yra jų vaikai.

ELTA

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта