Policija prašo pasirūpinti savo artimaisiais
Įvykiai ir kriminalas 11 09 2012 808 peržiūros

Policija prašo pasirūpinti savo artimaisiais

Pastaruoju metu policijos įstaigos gauna vis daugiau pranešimų apie be žinios dingusius žmones.::: Dažniausi pastarojo meto įvykiai susiję su žmonių pasiklydimais grybaujant, kai pasiklysta senyvo amžiaus asmenys.

Žmonės miške išsenka, silpsta jų fizinės jėgos, negaudami vandens ir maisto, jie gali turėti didelių sveikatos problemų, ar net mirti. Pasitaiko, kad pasiklydę asmenys nutolsta po keliasdešimt kilometrų, ieškodami kelio pasimeta ir priima nelogiškus sprendimus.

Pareigūnai prašo žmonių pasirūpinti savo artimaisiais ir pataria grybauti tik žinomose vietovėse, į mišką eiti ne po vieną, neišleisti vieniems kitų iš akių. Jeigu jau išleidžiate į mišką vienus vaikus ar senyvo amžiaus asmenis, priminkite, kad jie elgtųsi atsakingai, nerizikuotų, nenuklystų toli nuo namų, ypač dideliuose miškuose.

Gavus pranešimą apie dingusius asmenis pareigūnai telkia dideles pajėgas, esant reikalui pasitelkiami ir kitų institucijų pareigūnai su jų turima technika.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Taip eikvojami pareigūnų resursai, bet skaudžiausia, kai tokie neatsakingi veiksmai baigiasi skaudžiomis nelaimėmis.

Per 6 šių metų mėnesius policijos įstaigose užregistruota 1051 dingimo be žinios atvejų, pareigūnai surado 922 dingusius asmenis.

www.policija.lt

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта