Policija: savaitgalį apgręžti 1383 vairuotojai, 102 iš jų surašyti protokolai
Įvykiai ir kriminalas 29 03 2021 592 peržiūros

Policija: savaitgalį apgręžti 1383 vairuotojai, 102 iš jų surašyti protokolai

Policija per savaitgalį apgręžė 1383 be svarios priežasties patekti ne į savo gyvenamąją savivaldybę bandžiusius vairuotojus, 102 iš jų išrašyti protokolai.

„Per dvi dienas buvo apgręžtos 1383 transporto priemonės, o už judėjimo ribojimų pažeidimus išrašyti 102 protokolai“, – Eltą informavo Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Policijos departamento atstovo teigimu, šeštadienį judėjimo tarp savivaldybių mastai buvo pakankamai dideli.

„Šeštadienį pakankamai daug buvo transporto priemonių, ypač iš Vilniaus išvažiuojant, tai tikrai buvo didelis judėjimas matomas“, – sakė jis.

R. Matonis teigia, kad tarp savaitgalį užfiksuotų karantino reikalavimų pažeidimų dominavo daugiau nei vieno namų ūkio kontaktai.

„Iš viso yra per dvi dienas užfiksuoti 274 pažeidimai, dažniausiai dominuojantys yra daugiau kaip vieno ūkio kontaktai ir judėjimo kontrolės pažeidimai“, – sakė Policijos departamento atstovas.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Šeštadienio vakarą Kaune įvyko ir didelio pasipiktinimo viešoje erdvėje susilaukę muzikiniai M.A.M.A. apdovanojimai. Renginys kritikos susilaukė dėl griežto karantino sąlygomis surengtos „puotos maro metu“. Renginio organizatoriai skelbė, kad visiems dalyviams prieš renginį buvo atlikti COVID-19 testai.

R. Matonio teigimu, dėl galimų karantino reikalavimų pažeidimų buvo sulaukta beveik 30 pranešimų. Todėl dėl šeštadienio vykusių M.A.M.A. apdovanojimų renginio Lietuvos policija pradėjo aplinkybių tikslinimą.

ELTA primena,  kad Vyriausybė penktadienį nusprendė pratęsti karantiną iki balandžio 30 d., taip pat atnaujinti judėjimo ribojimus tarp savivaldybių nuo kovo 27 d. iki balandžio 5 d. Nuspręsta leisti judėjimą tik tarp „žiedinių“ savivaldybių ir esant kitoms svarbioms priežastims.


ELTA

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта