Policija sudarė fotorobotą žmogaus, tikėtina, turinčio informacijos apie galimą mergaitės pagrobimą
Įvykiai ir kriminalas 16 01 2020 1061 peržiūros

Policija sudarė fotorobotą žmogaus, tikėtina, turinčio informacijos apie galimą mergaitės pagrobimą

Policija sudarė fotorobotą žmogaus, tikėtina, turinčio reikšmingos informacijos apie trečiadienio vakarą galimai įvykdytą mergaitės pagrobimą, teigia Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Saulius Gagas.

„Nuo vakar vakaro iki šio momento buvo atlikta labai daug veiksmų: patikrinta pirminė informacija, apklausti liudytojai, šiuo metu toliau tęsiamos apklausos, peržiūrima videoregistratorių medžiaga. Apžiūrėta papildomai galima įvykio vieta ir apylinkės, policija iš liudytojų parodymų šiandien sudarė fotorobotą asmens, kuris domina policiją ir galėtų suteikti informacijos apie įvykį“, – teigia S. Gagas.



Pareigūnai toliau prašo atsiliepti vairuotojus, kurie sausio 15 d. nuo 18 iki 20 val. važiavo Karoliniškių ir Lazdynų mikrorajonais, ypač Laisvės prospektu ir Sausio 13-osios gatve, kurių automobiliuose įrengti vaizdo registratoriai. Prašoma vaizdo registratorių medžiagą išsaugoti ir siųsti tik kontaktiniam asmeniui el. paštu egle.sut@policija.lt

Kaip ELTA jau rašė, Vilniuje po visą naktį vykusių paieškų dar nepavyko rasti trečiadienį Karoliniškių mikrorajone, kaip įtariama, pagrobtos mergaitės. Niekas nesikreipė ir dėl dingusio vaiko.

Policija tęsia paiešką, tikrina surinktą informaciją ir tiria visas versijas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vaiko pagrobimo.

Kaip trečiadienio vakarą informavo Vilniaus apskrities policija, apie 19.14 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Sausio 13-osios gatvėje, į nenustatytos markės automobilį (sidabrinės ar auksinės spalvos) užsienietiškais numeriais galimai buvo įsodinta nepilnametė (11-12 metų). Policija kreipėsi į visus, pastebėjusius šį automobilį ar įtartinus asmenis, ir prašė nedelsiant apie tai pranešti telefonu 112. Taip pat buvo prašoma kreiptis ir tėvus, kurie neturi duomenų, kur yra jų vaikai.


ELTA

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта