Policijos komisariato pranešimas
Įvykiai ir kriminalas 07 08 2018 1351 peržiūros

Policijos komisariato pranešimas

Rugpjūčio 1 d. gautas Utenos apskr. VPK Visagino PK RS vyresn. tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad apie 01.14 val. Visagine, Draugystės g. įvyko techninis eismo įvykis. Atvykus į iškvietimo vietą, ant šaligatvio rastas stovintis automobilis AUDI 100 (Norvegijos reg.), kuriame sėdėjo vyras (g. 1970 m.) gyv. Visagine, Statybininkų g.. Vyras paaiškino, kad apie 00.30 val. eidamas namo pastebėjo stovintį automobilį AUDI 100, kurio buvo atidarytos vairuotojo pusės durelės, o rakteliai palikti užvedimo spynelėje. Vyras užvedė automobilį ir nuvažiavo į Draugystės g., kol neatsitrenkė į šaligatvį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Rugpjūčio 4 d. apie 22.55 val. Visagine, Visagino g. neblaivus (nustatytas 2,65 prom.) vyras (g. 1987 m.) smurtavo prieš žmoną (g. 1991 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Rugpjūčio 6 d. apie 15.26 val. Visagine, Energetikų g., garažų kooperatyve PASMALVĖS, rastas vyro (g. 1957 m.) gyv. Visagine, Jaunystės g., kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта