Policijos komisariato suvestinė
Įvykiai ir kriminalas 12 11 2019 1001 peržiūros

Policijos komisariato suvestinė

Lapkričio 6 d. apie 16.30 val. Taboro k. įvyko eismo įvykis: visaginietis, g. 1975 m., gyv. Vilties g., būdamas neblaivus (nustatytas 1,56 prom. girtumas) vairavo automobilį Toyota Avensis Verso, jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Lapkričio 8 d. apie 17.00 val. bute, esančiame Visagino g., nepilnametis, g. 2003 m., naudojo fizinį smurtą motinos, g. 1968 m., atžvilgiu. Moteris dėl įtariamo kaklo slankstelio lūžimo paguldyta į Visagino ligoninės chirurgijos skyrių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jaunuoliui įteiktas šaukimas.

Moters atžvilgiu taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas, kadangi ir ji naudojo fizinį smurtą savo sūnaus atžvilgiu. Pranešama, kad moteris buvo neblaivi (nustatytas 0,64 prom. girtumas), paauglys buvo blaivus.  

Lapkričio 9 d. apie 20.00 val. Zarasuose buvo sustabdytas automobilis Subaru Impreza, kurį vairavo visaginietis, g. 2000 m., gyv. Energetikų g., bagažinėje rastas plastikinis maišelis su galimai narkotinė ar psichotropinė medžiaga - kanapėmis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jaunuolis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną apie 21.00 val. bute, esančiame Visagino g., rastas mirusio vyro, g. 1974 m., lavonas be išorinių matomų smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Taip pat praėjusią savaitę moteris, g. 1981 m., pranešė, kad lapkričio 3 d. pastebėjo, jog iš jai priklausančio buto, esančio Vilties g., pažįstamas vyriškis pagrobė auksinius dirbinius. Padaryta 2500 eurų žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Policijos komisariato informacija

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта