Policijos suvestinė
Įvykiai ir kriminalas 29 10 2012 667 peržiūros

Policijos suvestinė

Visagino PK informuoja:::

Spalio 27 d. 21.15 val. Visagino miesto ligoninės priėmimo skyriaus slaugytoja pranešė, kad į reanimacijos skyrių buvo pristatytas su apsinuodijimu A. B., gim. 1996 m., gyv. Visagine, Taikos pr. Surašytas apklausos protokolas. A. B. paaiškino, kad pats sumaišė alkoholį ir apsinuodijo, pretenzijų niekam neturi.

Spalio 27 d. 11.36 val. Patrulis pranešė, kad Visagine, Partizanų g., buvo sustabdytas automobilis Ford Tranzit (valstybinis numeris nurodytas), vairuojamas P. M., gyv. Visagine, Kosmoso g., siekdamas, kad nebūtų rašomas ATP protokolas (vairavo automobilį neprisisegęs saugos diržų) pasiūlė kyšį 60 litų ir du butelius konjako.

Spalio 27 d. 13.13 val. Patrulis pranešė, kad Visagine, Parko g. buvo sustabdytas automobilis Land Rover (valstybinis numeris nurodytas), vairuojamas V. G., gyv. Kaune, A.Mickevičiaus g., kuris siekdamas, kad nebūtų rašomas ATP protokolas (vairavo automobilį su tamsintais priekiniais stiklais) patruliams pasiūlė kyšį 100 litų.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Spalio 27 d. 15.54 val. D. P. pranešė, kad Visagine, Vilties g., esančio namo, laiptinėje, iš antro aukšto, nukrito vyriškis, kurį išsivežė greitoji med. pagalba. Kaip paaiškino D. P., vyriškis būdamas girtas svirduliuodamas leidosi laiptais ir pats persisvėręs per turėklus nukrito iš laiptinės antro aukšto į pirmą aukštą. Į Visagino ligoninės chirurginį skyrių su kūno sužalojimais buvo pristatytas neblaivus A. D., gim. 1955 m.

Spalio 28 d. 02.14 val. Visagino m. vaizdo stebėjimo kamerų operatorius pranešė, kad prie restorano TROIKA, esančio Festivalio g., vyksta muštynės. Atvykus į nurodytą vietą muštynių nebuvo. Restorano lankytojai nurodyti kas mušėsi negalėjo. Prie restorano rastas S. B. gim. 1992 m., gyv. Visagine, Jaunystės g., kuris su kūno sužalojimais pristatytas į Visagino ligoninės priėmimo skyrių med. apžiūrai. S. B. muštynių priežasties ir su kuo mušėsi nurodyti atsisakė ir pats pretenzijų niekam neturi.

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта