Policijos suvestinės pranešimai
Įvykiai ir kriminalas 17 05 2019 1068 peržiūros

Policijos suvestinės pranešimai

Gegužės 10 d. apie 11.00 val. gautas Visagino ligoninės priėmimo skyriaus pranešimas, kad į reanimacijos skyrių paguldytas vyras (g. 1984 m.), gyv. Visagino g., kurį gegužės 8 d. apie 12 val. prie Taikos pr. namo sumušė iš matymo pažįstamas asmuo. Dėl patirtos galvos traumos vyras išvežtas į VšĮ Santaros klinikos neurochirurgijos skyrių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 12 d. apie 23.00 val. Kosmoso g. vyras (g. 1975 m.) smurtavo žmonos (g. 1981 m.), su kuria nebegyvena, atžvilgiu, dėl ko buvo sukeltas fizinis skausmas. Vyras pasišalino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 13 d. apie 21.00 val. Veteranų g. neblaivi (nustatytas 2,42 prom. girtumas) Latvijos Respublikos pilietė (g. 1984 m.) vairavo automobilį Chevrolet Lacetti (LV). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Moteris sulaikyta ir uždaryta į Utenos apskrities VPK areštinę.

Policijos komisariato informacija

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта