Prevencinė priemonė „Neįgalieji“
Visagine 02 12 2019 600 peržiūros

Prevencinė priemonė „Neįgalieji“

Gruodžio 3 dieną yra minima Tarptautinė neįgaliųjų žmonių diena. Tokios dienos iniciatorius Jungtinių Tautų Organizacija, 1992 metais paskelbusi gruodžio 3-iąją Tarptautine neįgaliųjų žmonių diena. 

Šiais metais Europos kelių policijos tinklas TISPOL siekdamas atkreipti visuomenės dėmesį į asmenis su negalia, inicijavo prevencinę priemonę „Neįgalieji“. Visagino mieste akcija ,,Neįgalieji“ bus organizuojama gruodžio 3 d.. Tai prevencinė priemonė, skirta eismo dalyvių sąmoningumui skatinti, supratimui ugdyti, kad turime būti tolerantiški vienas kitam, ypač asmeniui, turinčiam negalią. 

Primename, kad už sustojimą ir stovėjimą vietose, kuriose pagal kelių eismo taisykles draudžiama sustoti ir stovėti, sustojimą ir stovėjimą nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų, važiavimo tvarkos gyvenamosiose zonose ir kiemuose pažeidimą – numatyta bauda vairuotojams nuo trisdešimt iki devyniasdešimt eurų (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d.). 


Visagino policijos komisariato informacija

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта