Prezidentūra apie savivaldybių pasiruošimą Astravo AE paleidimui: vėluojama pasirengti tinkamai
Energetika 05 08 2020 535 peržiūros

Prezidentūra apie savivaldybių pasiruošimą Astravo AE paleidimui: vėluojama pasirengti tinkamai

Prezidento vyriausiasis patarėjas Darius Kuliešius po Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) posėdžio sako, kad savivaldybės vėluoja tinkamai pasirengti Astravo atominės elektrinės (AE) paleidimui.

„Dėl to tinkamumo, tai subjektyvus vertinimas ir sunku atsakyti atvirai į šį klausimą. Mūsų keliamas tikslas – kad pasiruošimas būtų kuo geresnis. Mano asmenine nuomone, yra vėluojama pasirengti tinkamai. Tuo tikslu irgi buvo keliamas klausimas NSGK. Yra atliekami ir planų vertinimai ir yra konkretūs įsipareigojimai finansuoti trūkstamų priemonių įsigijimą. Ta linkme, nors ir vėluojant, yra dirbama“, – žurnalistams sakė D. Kuliešius.

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininkas Dainius Gaižauskas sako, kad Astravo AE fizinis paleidimas, turimais duomenimis, gali įvykti penktadienį.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Baltarusija 2 400 megavatų MW galios atominę elektrinę stato netoli Astravo miesto, nuo Vilniaus nutolusio vos per 50 km. Jėgainę sudarys du 1 200 megavatų galios blokai.


ELTA

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта