Prezidentūra sureagavo į kritiką dėl G. Nausėdos seksistinių pasisakymų: kiekvienas įžvelgia tai, ką nori įžvelgti
Lietuva ir Baltijos šalys 12 10 2022 572 peržiūros

Prezidentūra sureagavo į kritiką dėl G. Nausėdos seksistinių pasisakymų: kiekvienas įžvelgia tai, ką nori įžvelgti

Prezidentūra atmeta viešojoje erdvėje išsakytą kritiką dėl prezidento Gitano Nausėdos komentaro, kad Vokietijos kariuomenė nėra mergina, kurią galima pakviesti gerai praleisti vakaro prie ežero po atviru dangumi. Prezidentūra teigia, kad kiekvienas tekste įžvelgia tai, ką nori įžvelgti.

„Prezidento tekste kiekvienas įžvelgia tai, ką labai nori įžvelgti. Prezidentas kalbėjo apie tai, kad Lietuva turi kuo greičiau atlikti visus savo įsipareigojimus, kad būtų priimta Vokietijos brigada. Deja, daliai politikų atrodo, kad šią temą galima bandyti paslėpti, perkeliant diskusiją į kalbotyros sritį“, – Eltai perduotame komentare nurodo prezidento komunikacijos grupė.

Antradienį viešojoje erdvėje kilo pasipiktinimas dėl, ekspertų vertinimu, seksistinio prezidento Gitano Nausėdos pasisakymo. Šalies vadovas interviu BNS teigė, kad Vokietijos kariuomenė nėra mergina, kurią galima pakviesti gerai praleisti vakaro ežero.

„Vokietijos kariuomenė, žinote, nėra mergina, kurią galima pakviesti gerai praleisti vakaro prie ežero po atviru dangumi. Tai yra rimta kariuomenė, kuriai reikia pasiūlyti vedybų sutartį ir toje vedybų sutartyje turi būti labai aiškiai numatyti Lietuvos įsipareigojimai, ką mes padarysime, nes kitaip Vokietijos kariuomenė savo įsipareigojimų mums taip pat negalės vykdyti“, – teigė šalies vadovas.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Kritikos dėl kontroversiškų pareiškimų prezidentas sulaukia ne pirmą kartą. Kiek anksčiau kritikuodamas siūlymą koreguoti Seimo pirmininkės ir premjerės saugojimo režimą, prezidentas situaciją prilygino buvimu „truputį nėščiam“.

„Negalime tokių žaidimų žaisti, čia kaip būti truputį nėščiam“, – sakė G. Nausėda.


ELTA

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта