„ProfIT“ laimėjo „Lietuvos geležinkelių“ konkursą dėl telekomunikacinių medžiagų tiekimo
Lietuva ir Baltijos šalys 22 02 2019 860 peržiūros

„ProfIT“ laimėjo „Lietuvos geležinkelių“ konkursą dėl telekomunikacinių medžiagų tiekimo

„Penkių kontinentų“ grupės įmonė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC), teikianti paslaugų verslui kompleksą „ProfIT“, laimėjo bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ viešųjų pirkimų konkursą dėl telekomunikacinių medžiagų tiekimo.

„Džiaugiamės, kad strateginės reikšmės įstaigos, investuojančios į naujas ir pažangias technologijas, pasirinko mus savo partneriais. Tai tik patvirtina, jog mūsų pasirinkta strategijos kryptis yra teisinga“, - bendrovės pranešime teigia PKKC direktorius Romas Rimgaila.

Kaip skelbia įmonė, jiems priklausanti informacinių technologijų teisės įmonė PKKC plėtoja paslaugų verslui koncepciją „ProfIT“, teikia visapusiškas IT paslaugas verslui, kurios apima infrastruktūros įrengimą ir administravimą, virtualių resursų nuomą, kompiuterinių darbo vietų priežiūrą, įrangos licencijavimą, verslo procesų optimizavimą ir serverių priežiūrą.

PKKC daugiau nei dvidešimtmetį investuoja į nuosavo šviesolaidinio tinklo, kurį 1998 metais pirmoji pradėjo diegti Lietuvoje, projektavimą, kūrimą, plėtrą ir modernizavimą.

ELTA

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта