„Regitra“: automobilio numerio ženklus galima pasikeisti internetu arba atvykus į bet kurį padalinį
Lietuva ir Baltijos šalys 19 03 2019 904 peržiūros

„Regitra“: automobilio numerio ženklus galima pasikeisti internetu arba atvykus į bet kurį padalinį

Valstybės įmonei „Regitra“ sulaukiant vis daugiau klausimų dėl turimų automobilio numerio ženklų keitimo, įmonės ekspertai informuoja, kad numerius galima pasikeisti internetu arba atvykus į bet kurį įmonės padalinį. 

Jei automobilis jau buvo registruotas Lietuvoje, numerio ženklus keičiant internetu automobilis bus perregistruojamas iš naujo, ir asmuo gaus naujus numerio ženklus ir naują registracijos liudijimą. Jie bus pristatyti tiesiai į namus ar kitą pageidaujamą vietą.

Registruojant automobilį, dažniausiai automatiškai yra priskiriami numeriai eilės tvarka. Tačiau norintiems išskirtinio ženklinimo, galima užsisakyti patinkantį numerio ženklo derinį, pavyzdžiui, iš numatomų gaminti serijos. Prie jų priskiriami ir didžiausią paklausą turintys skaičių deriniai, kaip 001, 500, 777, 888 ar 999. 

Tuo metu praėjusių metų vasarą „Regitra“ atvėrė numerio ženklų sandėlius: automobilio savininkai norimą numerio ženklo derinį gali pasirinkti iš tų, kurie jau yra pagaminti ir saugomi bet kuriame įmonės padalinyje. 

„Regitra“ informuoja, kad vairuotojai taip pat gali užsisakyti vardinius numerio ženklus, sudarytus iš 1-6 simbolių, kurių bent vienas privalo būti skaičius. 

Pažymima, kad transporto priemonei priskirtas numerio ženklas gali būti perkeliamas ant kito asmens vardu registruojamos transporto priemonės. Tai galima padaryti abiem asmenims atvykus į „Regitros“ padalinį. 

Perkelti numerio ženklus galima ir tuo metu, kai jie yra palikti saugoti „Regitroje“ arba kai asmuo dar neturi transporto priemonės. Pastaruoju atveju numerio ženklai turės taip pat būti palikti saugoti padalinyje naujojo asmens vardu, kol asmuo atvyks savo vardu įregistruoti įsigyto automobilio.

ELTA

Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Balandžio mėnesio pasiūlymai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта