Rinkliavos už atliekų tvarkymą mokėtojų dėmesiui
Visagine 04 12 2019 671 peržiūros

Rinkliavos už atliekų tvarkymą mokėtojų dėmesiui

Š. m. kovo mėn. Jums buvo išsiųsti metiniai vietinės rinkliavos už komunalinių atliekų surinkimą ir tvarkymą mokėjimo pranešimai. Primename rinkliavos mokėtojams, mokantiems mokestį už komunalinių atliekų surinkimą ir tvarkymą dalimis (ketvirčiais), už 2019 m. IV ketvirtį sumokėti iki š. m. gruodžio 22 d. Visi mokėjimo būdai yra nurodyti mokėjimo pranešimuose. Pažymime, kad vykdant mokėjimą svarbu nurodyti mokėtojo kodą.

Besinaudojantys elektroninės savitarnos paslauga https://rinkliava.visaginas.lt   pranešimus gali rasti savo paskyroje bei matyti įmokų istoriją ir atlikti naujus mokėjimus.

Raginame rinkliavos mokėtojus pasitikrinti ar neturite vietinės rinkliavos skolų šiais kontaktais: el. p. vietinerinkliava@visaginas.lt, tel. (8 386) 31 432 ir (8 386) 60 559, adresu Parko g. 14, 416 kab., Visaginas

Atkreipiame dėmesį ir maloniai prašome visų  rinkliavos mokėtojų, turinčių ar naudojančių nekilnojamąjį turtą Visagino savivaldybėje, pasikeitus faktinėms aplinkybėms (pardavus, išnuomavus, įsigijus nekilnojamąjį turtą (butą, garažą, sodo sklypą)) per 5 darbo dienas informuoti Viešosios tvarkos ir rinkliavų skyriaus specialistus aukščiau nurodytais kontaktais.


Visagino savivaldybės administracijos informacija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта