S. Skvernelis: Vyriausybė su pandemija tvarkosi chaotiškai, sprendimai – nelogiški
Lietuva ir Baltijos šalys 17 02 2021 639 peržiūros

S. Skvernelis: Vyriausybė su pandemija tvarkosi chaotiškai, sprendimai – nelogiški

Ekspremjeras Saulius Skvernelis teigia kol kas besivadovaująs nusistovėjusia nuostata, kad pirmąsias 100 Vyriausybės darbo dienų reikėtų susilaikyti nuo griežtesnės jos veiklos kritikos. Visgi politikas neslepia, kad Vyriausybės darbo pradžioje galima pastebėti chaotišką tvarkymąsi su pandemija, jis taip pat mano, kad ministrų potencialas dirbti yra gana skirtingas.

„Kalbant apie Vyriausybę, tikrai laikotarpis sunkus, tai, manau, tas 100 dienų turi teisę dirbti be kritikos didesnės, stengiamės ir laikytis tos pozicijos“, – LRT radijui teigė S. Skvernelis.

Visgi ekspremjeras akcentuoja, kad 100 dienų laikotarpiui artėjant pabaigos link jau galima pasakyti, kad kol kas premjerės Ingridos Šimonytės vadovaujamai Vyriausybei sekasi permainingai.

„Iš esmės galima matyti, kad permainingai sekasi. Aš matau ir ministrės pirmininkės pastangas dideles, aš suprantu tikrai,į kokią poziciją, į kokią kėdę ji atsisėdo, pats bandau prisiminti prieš ketverius metus savo pradžią. Tai tikrai nėra paprastas dalykas kalbant ir apie Vyriausybės formavimą, ir apie Vyriausybės darbo pradžią“, – sakė jis.

S. Skvernelis teigia, kad Vyriausybei reikia susikoncentruoti į pandemijos valdymą, tačiau, pasak jo, kova su COVID-19   negali užgožti kasdienių valstybės poreikių.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

„Mes šiandien kartais matome labai chaotišką tvarkymąsi su pandemija, nelogiškų, niekuo nepagrįstų sprendimų. (...) Iki kovo 10 d. turi būti ir pirminis Vyriausybės programos planas paskelbtas su konkrečiomis priemonėmis, nes dabar yra daug deklaracijų, daug neapibrėžtų dalykų. Tai bus galima tada užsiimti jau konstruktyviu požiūriu į Vyriausybės veiklą“, – sakė politikas.

Kadenciją baigęs premjeras mano, kad naujosios Vyriausybės ministrai turi skirtingą potencialą.

„Ministrai labai skirtingi yra ir iš esmės tas požiūris į jų personalijas prieš skiriant juos daugiau mažiau ir pasitvirtino, kas yra turintys potencialą, o kam gana sunkiai sekasi“, – sakė jis.


ELTA

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта