Savaitgalį – net 20 bandymų papirkti pareigūnus
Įvykiai ir kriminalas 22 04 2013 606 peržiūros

Savaitgalį – net 20 bandymų papirkti pareigūnus

Per tris savaitgalio dienas pradėta net 20 ikiteisminių tyrimų, kuomet policijos pareigūnams buvo siūlomi kyšiai. Kyšiai buvo siūlomi įvairiuose miestuose bei rajonuose, daugiausiai ikiteisminių tyrimų per savaitgalį pradėta Vilniaus apskrityje.:::Siūlytų kyšių suma svyruoja nuo 30 litų iki 500 litų, tačiau pareigūnams buvo siūlomos ir paslaugos - pagaminti virtuvės baldus.

Dažniausiai kyšiai buvo siūlomi už vairavimą neblaiviame stovyje, už greičio viršijimą, kitus kelių eismo taisyklių pažeidimus. Policija įspėja, kad žmonės nebandytų tartis ir papirkinėti pareigūnų.

Kiekvienu atveju pradedamas ikiteisminis tyrimas, o LR baudžiamasis kodeksas už tokią nusikalstamą veiką numato gana griežtas sankcijas. Primename, kad asmuo atleidžiamas nuo baudžiamosios atsakomybės už papirkimą, jeigu kyšio iš jo buvo reikalaujama ar provokuojama duoti kyšį ir jis, pasiūlęs ar pažadėjęs duoti arba davęs kyšį, per įmanomai trumpiausią laiką, bet ne vėliau negu iki jo pripažinimo įtariamuoju, savanoriškai apie tai pranešė teisėsaugos institucijai, taip pat jeigu kyšį jis pažadėjo duoti ar davė su teisėsaugos institucijos žinia.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Policija.lt

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта