„Sea-Eye“ laivas išgelbėjo dar 44 migrantus
Pasaulyje 09 07 2019 623 peržiūros

„Sea-Eye“ laivas išgelbėjo dar 44 migrantus

Vokiečių nevyriausybinės organizacijos „Sea-Eye“ laivas „Alan Kurdi“ išgelbėjo dar 44 migrantus, antradienį pranešė organizacija. Maltos vyriausybė sutiko priimti ir šiuos pabėgėlius – šalis pasiuntė specialų laivą 44 migrantams iš laivo „Alan Kurdi“ paimti.



Šie migrantai buvo pastebėti iš privataus paieškos lėktuvo „Kolibris“. Jie plaukė medinėje valtyje. „Sea-Eye“ organizacija antradienį tviteryje rašė, kad Maltos jūrų pajėgų atstovai jau pakeliui.



Praėjusią savaitę „Alan Kurdi“ prie Libijos krantų perėmė 65 migrantus. Italijos vyriausybei neleidus prisišvartuoti ir išlaipinti pabėgėlių, laivas juos pristatė į Maltą. Šalis leido išlaipinti pabėgėlius todėl, kad kitos Europos šalys pažadėjo vėliau visus juos priglobti.


ELTA

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта