Siūlome atsisakyti popierinių mokėjimo pranešimų
Visagine 21 06 2024 259 peržiūros

Siūlome atsisakyti popierinių mokėjimo pranešimų

Gerbiami vietinės rinkliavos mokėtojai! Visagino savivaldybės administracija nuoširdžiai dėkoja Jums už tai, kad prisidedate prie tvarkos ir švaros palaikymo mūsų mieste.

Jūsų atsakingumas ir bendradarbiavimas padeda kurti aplinką, kuria galime didžiuotis visi.

Kreipiamės į Jus su svarbiu prašymu, kuris ne tik padės modernizuoti mūsų paslaugų teikimą, sumažinti sąnaudas, bet ir prisidės prie mūsų visų bendros aplinkos tausojimo.

Kviečiame Jus prisidėti prie mūsų žaliosios iniciatyvos ir atsisakyti popierinių mokėjimo pranešimų. Vietoj jų – siūlome rinktis elektroninių pranešimų gavimą. Jie leidžia greičiau ir lengviau gauti informaciją, saugoti ją kompiuteryje bei rasti, kai tik prireikia. Kaip tai padaryti? Prašome informuoti mus apie savo sprendimą elektroniniu paštu vietinerinkliava@ visaginas.lt arba telefonais: +370 386 31432, +370 386 60559. Atsisakyti popierinių mokėjimo pranešimų galite ir savitarnos svetainėje https://rinkliava.visaginas.lt. Siekiant efektyvesnio bendravimo, prašome visų atnaujinti savo kontaktinius duomenis. Susisiekite su mumis aukščiau nurodytais kontaktais ir praneškite apie pasikeitimus.

Dar kartą dėkojame Jums už bendradarbiavimą!

Pagarbiai

Visagino savivaldybės administracija

„Prestorante“ picerija grįžta su nauju pavadinimu „BEAR & BOAR PIZZA“
„Prestorante“ picerija grįžta su nauju pavadinimu „BEAR & BOAR PIZZA“

Savo lankytojams turime naujienų bei naują paslaugą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта