Sulaikyti padegėjai – kentės tėvai
Įvykiai ir kriminalas 22 05 2013 596 peržiūros

Sulaikyti padegėjai – kentės tėvai

Š. m. gegužės 13 d. buvo gautas pranešimas, kad Julionių kaime, Visagino savivaldybėje, dega sausa žolė. Liudininkai pranešė, kad nurodytu adresu buvo pastebėti vaikai, kurie padeginėjo sausą žolę.:::Informacija buvo perduota Visagino policijos budėtojui. Policijos patrulis sulaikė du nepilnamečius padegėjus, gimusius 1999 ir 2001 metais, kurie buvo pristatyti į Visagino policijos komisariatą.

Už sausos žolės deginimą vaikų tėvai bus patraukti administracinėn atsakomybėn. Primename, kad pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 831 straipsnį „Aplinkos apsaugos reikalavimų pažeidimas, deginant sausą žolę, nendres, šiaudus bei laukininkystės ir daržininkystės atliekas“ numatyta bauda piliečiams nuo 100 iki 800 Lt, pareigūnams –nuo 200 iki 1000 Lt.

Per 4 šių metų mėnesius Lietuvoje kilo 4471 gaisras. Daugiausia gaisrų kilo atvirose teritorijose – 1900 (42,5 proc. visų gaisrų), jų metu išdegė 2,8 tūkst. hektarų sausos žolės ir miško paklotės.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Visagino savivaldybės teritorijoje per nepilnus 5 mėnesius kilo 23 gaisrai, iš jų – 10 kilo atviroje teritorijoje, jų metu išdegė apie 100 arų sausos žolės ir miško paklotės.

Visagino savivaldybės informacija

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта