Sulaikytieji įtariami sukčiavimu
Įvykiai ir kriminalas 24 05 2013 658 peržiūros

Sulaikytieji įtariami sukčiavimu

2013 m. gegužės 21 d. apie 14 val., nukentėjusi pilietė nuo telefoninių sukčių kreipėsi į SEB banką dėl sąskaitos blokavimo, kurio priežastimi nurodė jog buvo apgauta ir nepažįstami asmenys apgaulės būdu išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis, asmens duomenis ir nukentėjusiosios vardu buvo paimtas 1000 Lt kreditas.:::SEB bankas operatyviai informavo DNB banką, kuriame įtariamieji turėjo sąskaitą. DNB bankas apribojo nurodytos sąskaitos prieinamumą.

Įtariamieji, negalėdami „išsiimti" pinigų bankomate, kreipėsi į DNB banko darbuotojus. Tarp įtariamųjų ir banko darbuotojo kilo konfliktas, po kurio įtariamieji pasišalino.

Apie įtariamą sukčiavimo atvejį DNB bankas pranešė policijai. Tuo pačiu metu pilietė, mačiusi įvykį, taip pat pranešė policijai apie matytą įvykį banke. Į įvykį operatyviai reagavo Vilniaus apskrities policijos Patrulių rinktinės pareigūnai. Įtarus šia nusikalstama veika, po persekiojimo buvo sulaikyti D. S. (gimęs 1983 m.) ir A. B. (gimęs 1980 m.), kurie, siekdami išvengti baudžiamosios atsakomybės už sukčiavimą, 14 val. 20 min. Vilniuje, K. Kalinausko g., policijos patrulių tarnybiniame automobilyje pasiūlė 80 000 litų kyšį Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 182 str. 2 d. ir 227 str. 2 d. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros prokurorai, jį atlieka Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Įtariamųjų namuose atliktos kratos, rasta ikiteisminiam tyrimui reikšmingų įkalčių. Įtariamieji uždaryti į areštinę. Artimiausiu metu bus kreipiamasi į teismą dėl įtariamųjų suėmimo. Vilniaus apskrities policija dėkoja bankų darbuotojams, padėjusiems operatyviai išaiškinti ir sulaikyti sukčiavimais užsiimančius asmenis.

Vilniaus aps. VPK informacija

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта