Svarbi informacija NBSB „Taikos pr. 6“ namų gyventojams
Reklama 20 11 2020 1361 peržiūros

Svarbi informacija NBSB „Taikos pr. 6“ namų gyventojams

Gerbiami NBSB „Taikos pr. 6“ valdomų namų butų ir kitų patalpų savininkai, gyventojai, prašome Jūsų nacionalinio karantino metu elgtis pagarbiai ir supratingai Jūsų kaimynų bei Bendrijos darbuotojų atžvilgiu, laikytis sekančių taisyklių:

1) Labai prašome vengti tiesioginių kontaktų su Bendrijos darbuotojais, Bendrijos darbuotojus į butą/patalpas iškviečiant tik esant avarinėms situacijoms ir ypatingai skubiais atvejais.

2) Tuo atveju, jeigu Jūsų bute (patalpoje) įvyko avarinė situacija ir Jums reikalinga Bendrijos darbuotojo pagalba, vyksta tiesioginis kontaktas. Prašome Jūsų (ir visų Jūsų bute/patalpoje esančių asmenų) dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones), kurios priglunda prie veido ir visiškai dengia nosį ir burną, apsaugines pirštines (pagal galimybę) ir laikytis saugaus atstumo (ne mažesnio, kaip 1 metras), prieš ir po kontakto su Bendrijos darbuotoju dezinfekuoti rankas ir pan.

Informuojame, kad Bendrijos darbuotojas privalo nedelsiant pasišalinti iš Jūsų buto (patalpos), jeigu pastebės Jūsų bute (patalpoje) bent vieną asmenį, nedėvintį nosį ir burną dengiančių apsaugos priemonių (veido kaukių, respiratorių ar kitų priemonių), kurios priglunda prie veido ir visiškai dengia nosį ir burną, ir/arba jeigu Jūs (ir/arba kiti Jūsų bute (patalpoje) esantys asmenys) nesilaiko saugaus atstumo (ne mažesnio, kaip 1 metras). 

Taip pat informuojame, kad Bendrijos darbuotojai, ateidami į Jūsų butą (patalpą), privalo dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones), kurios priglunda prie veido ir visiškai dengia nosį ir burną, kt.

3) Tuo atveju, jeigu Jums (ir/arba Jūsų bute/patalpoje gyvenantiems asmenims) diagnozuota COVID-19 infekcija ir/arba esate izoliacijoje, o Jūsų bute (patalpoje) įvyko avarinė situacija, prašome kreiptis tik į Bendrijos administraciją telefonu 8 650 80 202 arba 8 659 19 538, būtinai nurodant, kad pas Jus yra sergančių/izoliuotų asmenų. Į kitus atsakingus Bendrijos darbuotojus tokioje situacijoje prašome nesikreipti. Kiekvienu atveju problemos bus sprendžiamos individualiai, atsižvelgiant į aplinkybes. 

Informuojame, kad Bendrijos darbuotojas privalo nedelsiant pasišalinti iš Jūsų buto (patalpos), kai tik jam taps žinoma, kad buvo nuslėptas Jūsų (ir/arba Jūsų bute gyvenančių asmenų) ligos ir/arba izoliavimosi faktas ir privalo apie tai nedelsiant informuoti Bendrijos administraciją. Tokiais atvejais kreipsimės į atitinkamas institucijas ir tam tikromis aplinkybėmis Jums gali grėsti baudžiamoji atsakomybė. Todėl primygtinai prašome elgtis atsakingai, neslėpti ligos ir/arba izoliavimosi fakto ir laiku apie tai informuoti Bendrijos administraciją.

4) Tuo atveju, jeigu Jums (ir/arba Jūsų bute/patalpoje gyvenantiems asmenims) diagnozuota COVID-19 infekcija, prašome apie tai skubos tvarka informuoti Bendrijos administraciją telefonu 8 650 80 202 arba 8 659 19 538 tam, kad Jūsų laiptinėje skubos tvarka būtų atlikta papildoma dezinfekcija pagal Sveikatos apsaugos ministerijos pateiktas rekomendacijas.

5) Labai Jūsų prašome šiuo sunkiu laikotarpiu gerbti mūsų šaunių valytojų darbą. 

6) Informuojame, kad Bendrijos administracija dirba tik nuotoliniu būdu.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Todėl prašome dėl pažymų ir kitų dokumentų išdavimo kreiptis į Bendrijos administraciją telefonu 8 659 19 538 arba elektroniniu paštu (t6bendrija@gmail.com).

Prašome visus raštiškus prašymus ir paraiškas teikti tik elektroniniu paštu (t6bendrija@gmail.com) ir teikiant dokumentus laikytis Bendrijoje nustatytos butų ir kitų patalpų savininkų aptarnavimo tvarkos.

Visais iškilusiais klausimais dėl dokumentų pateikimo prašome kreiptis telefonu 8 659 19 538. Prašome nesiųsti dokumentų registruotu paštu. 

Primename Bendrijos darbuotojų ir aptarnaujančio personalo kontaktinę informaciją:

  1. Pirmininko telefono numeris: 8 650 80 202.

  2. Buhalterio telefono numeris: 8 659 19 538.

  3. Asmens, atsakingo už šilumos ūkį, telefono numeris: 8 656 07 706.

  4. Santechniko ir avarinės tarnybos telefono numeris: 8 671 30 858.

  5. Elektriko (skambinti po 16.00 valandos) telefono numeris: 8 657 87 664.

  6. Liftų avarinės tarnybos telefono numeris: 8 612 40 249.

  7. Paraiškų priėmimo (skambinti, jeigu negalite prisiskambinti atsakingam darbuotojui) ir bendros informacijos suteikimo telefono numeris: 8 659 19 538.

Dėkojame už supratimą. Saugokite save ir savo artimuosius. 

NBSB „Taikos pr. 6“ administracija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта