Svarbi informacija vietinės rinkliavos mokėtojams
Visagine 06 06 2023 749 peržiūros

Svarbi informacija vietinės rinkliavos mokėtojams

Visagino savivaldybės administracija primena, kad savo mokėjimo pranešimus už vietinę rinkliavą už komunalinių atliekų surinkimą ir tvarkymą už 2023 metus Jus visada galite pamatyti savitarnos svetainėje https://rinkliava.visaginas.lt.

Atkreipiame dėmesį, kad sumokėti už vietinę rinkliavą Jus galite per elektroninį banką, naudodamiesi savitarnos svetaine arba pasinaudoję mobiliąja programėle „Perlas GO“. Turint atspausdintą mokėjimo pranešimą tai padaryti galite „Maxima“ kasose ir Perlas terminaluose.

Vietinės rinkliavos mokėtojus raginame sumokėti priskaičiuotą vietinę rinkliavą už 2023 m. pirmąjį pusmetį.

Visagino savivaldybės administracija apgailestauja, pasitaiko atvejų, kai vietinės rinkliavos mokėtojai pamiršta savo įsipareigojimus sumokėti vietinę rinkliavą laiku, todėl vietinės rinkliavos mokėtoju pasieks priminimai trumposiomis žinutėmis ir elektroniniu paštu.

Taip pat maloniai kviečiame savitarnos svetainėje pateikti savo kontaktinius duomenis: elektroninio pašto adresus ir telefono numerius bei atsisakyti popierinių mokėjimo pranešimų – taip prisidėsime prie tvaresnės aplinkos puoselėjimo.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Daugiau informacijos rasite mūsų tinklalapyje https://www.visaginas.lt/gyventojams/vietine-rinkliava-uz-atlieku-surinkima-ir-tvarkyma/26 arba savitarnos svetainėje https://rinkliava.visaginas.lt. Taip pat darbo laiku galite kreiptis tel. (8 386) 31 432, 60 559, adresu Parko g. 14, Visaginas, kab. 416a arba el. paštu vietinerinkliava@visaginas.lt.

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта