SVARBU. Informacija vietinės rinkliavos mokėtojams už komunalinių atliekų tvarkymą
Visagine 15 12 2022 706 peržiūros

SVARBU. Informacija vietinės rinkliavos mokėtojams už komunalinių atliekų tvarkymą

Visagino savivaldybės administracija siekia atkreipti gyventojų – vietinės rinkliavos mokėtojų – dėmesį: nemažai gyventojų nėra įvykdę prievolės sumokėti vietinę rinkliavą už komunalines atliekas.

Prašome gyventojų  kaip įmanoma skubiau pasitikrinti asmeninę situaciją dėl mokėjimo elektroninės savitarnos svetainėje, esančioje adresu https://rinkliava.visaginas.lt, arba prisijungus prie „Perlas Go“ mokėjimo programėlės. Jei nesinaudojate elektroninėmis paslaugomis, mielai kviečiame kreiptis į Visagino savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir rinkliavų skyrių (Parko g. 14, 416a kab., Visaginas, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio darbo metu, išskyrus trečiadienį ir penktadienį arba tel. (8 386) 31 432, (8 386) 60 559, bei el. p. vietinerinkliava@visaginas.lt).

Administracija ragina gyventojus susipažinti su turimomis prievolėmis ir esant asmeniniams trukdžiams, nedelsiant kreiptis į Visagino savivaldybės administracijos specialistus, kurie suteiks jums pagalbą sudarant skolos mokėjimo grafiką.

Svarbu pažymėti, kad virš tūkstančio asmenų turi mažesnį nei 100 Eur įsiskolinimą už rinkliavą. Dėl įsiskolinimų Visagino savivaldybės administracija gali kreiptis į teismą. Priimtą teismo įsakymą teismas siunčia skolininkui ir siūlo per 20 dienų teismo įsakymą įvykdyti (sumokėti skolą) arba pateikti prieštaravimus dėl teismo įsakymo. Jei skolininkas per nurodytą 20 dienų terminą prieštaravimų nepateikia ir skolos nesumoka, teismo įsakymas įsiteisėja ir jį galima vykdyti priverstinai (pateikus antstoliui).

Nuoširdžiai tikimės atsakingos gyventojų reakcijos bei linkime pasitikti gražiausias metų šventes be skolų!

 

Visagino savivaldybės administracijоs informacija

 

 

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта