Tarptautinės šokio dienos proga – staigmena Visaginui
Kultūros ir sporto renginiai 29 04 2021 897 peržiūros

Tarptautinės šokio dienos proga – staigmena Visaginui

Balandžio 29 d. minimos Tarptautinės šokio dienos proga Lietuvos šokio informacijos centras (LŠIC), bendradarbiaudamas su Visagino kultūros centru, kviečia atrasti šokį - ant Visagino kultūros centro pastato Vilties g. 5 bus perkelti projekto „Šokis plius miestas" vaizdo klipai.
 

Šokį ir architektūrą jungiantys klipai bus transliuojami 20-yje Lietuvos miestų ir miestelių, iš viso daugiau nei 25 skirtingose vietose. Klipai taip pat bus rodomi Lietuvos mokyklose, o kelis Lietuvoje sukurtus šokio filmus išvys net Italijos žiūrovai. Prie šokio dienos minėjimo jungiasi ir šalies šokėjai, kurie dovanos šokį automobilių keleiviams ir praeiviams didžiųjų
miestų pėsčiųjų perėjose.

Projektas sugrįš ir Į LRT PLIUS eterį ir džiugins žiūrovus visą balandžio 29 dieną, o LRT TELEVIZIJOS „Labo ryto" ir „Panoramos" programoje galima bus išvysti ištraukas iš šokėjų pasirodymų skirtinguose Lietuvos miestuose.

Kviečiame vaikštinėjant po Visaginą, vos tik pradės temti (nuo 20 val.), užklysti prie Visagino kultūros centro Vilties g. 5 pastato.


Visagino savivaldybės administracijos informacija

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта