TATENA padeda Lietuvos institucijoms parengti branduolinės saugos infrastruktūrą
Energetika 18 06 2012 763 peržiūros

TATENA padeda Lietuvos institucijoms parengti branduolinės saugos infrastruktūrą

Birželio 18-22 dienomis Vilniuje vykstančiame Tarptautinės atominės energijos agentūros (TATENA) seminare Lietuvos institucijų atstovai kartu su TATENA ekspertais aptars branduolinės saugos infrastruktūros vystymo klausimus, itin svarbius rengiantis Lietuvoje statyti ir saugiai eksploatuoti naują atominę elektrinę.:::Kelias dienas truksiančiame renginyje taip pat bus diskutuojama ir tokiais klausimais, kaip instituciniai, organizaciniai bei techniniai ištekliai, sąlygos ir priemonės, būtinos Lietuvai ruošiant adekvačią branduolinės saugos infrastruktūrą, gebančią užtikrinti, kad branduolinei saugai bus skiriamas reikiamas dėmesys visą AE gyvavimo laikotarpį.

TATENA ekspertai seminaro metu pasidalins tarptautine patirtimi bei geriausia praktika projektuojant, statant ir eksploatuojant naujas atomines elektrines, taip pat informacija apie naujausius saugos reikalavimus tiek atominėms elektrinėms ir jų saugos įvertinimui, tiek AE eksploatuojančiai bendrovei (operatoriui).

Seminare planuojama aptarti ir kitus svarbius su branduolinės saugos infrastruktūra susijusius klausimus. Anot VATESI vadovo „Seminaras padės Lietuvos institucijoms, projekto bendrovei, mokslinėms organizacijoms geriau pasiruošti naujos Visagino branduolinės elektrinės saugos užtikrinimui, kuriant atitinkamą saugos infrastruktūrą“.

VATESI, Energetikos ministerijos ir UAB „Visagino atominė elektrinė“ kartu su TATENA organizuojamas seminaras branduolinės energetikos programai reikalingos branduolinės saugos infrastruktūros vystymo klausimais (angl.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

“National Workshop on Establishing the Safety Infrastructure for a Nuclear Power Programme”) yra vykdomas Lietuvos techninio bendradarbiavimo su TATENA programos rėmuose. Lietuva techninio bendradarbiavimo su TATENA programoje dalyvauja nuo 1993 m.

enmin.lt

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта