Tik kartu galėsime įveikti koronavirusą
Visagine 22 01 2021 1046 peržiūros

Tik kartu galėsime įveikti koronavirusą

Gerbiami visaginiečiai, 

klastinga infekcija atnešė į mūsų gyvenimą daug nemalonių pokyčių. Smarkiai pasikeitęs gyvenimo būdas, darbo ir bendravimo apribojimai, nerimas ir praradimų skausmas, išsiskyrimas su artimaisiais, mintys apie tai, kas bus rytoj, kaip apsaugoti save ir artimiausius, kaip aprūpinti šeimą, vaikus ir palaikyti tėvus. 

Todėl norėtume dar kartą pabrėžti: kova su epidemija dar nesibaigė, ji tęsiasi. Visaginas vis dar sergamumo COVID-19 liga pirmoje vietoje. Jokiu būdu negalima atsipalaiduoti ir prarasti budrumo. Rizika vis dar išlieka, brangūs visaginiečiai. Mes norėtume paprašyti jūsų nepamiršti apie tai ir parodyti maksimalią atsakomybę už save ir už tuos, kurie yra šalia jūsų. 

Geriausia priemonė kovojant su koronavirusu šiandien yra maksimali izoliacija. Todėl prašome nesilankyti viešose vietose, laikytis socialinės distancijos ir visų būtinų rekomendacijų – tai reikalinga jūsų saugumui, jūsų sveikatai. Tai ypač aktualu pagyvenusiems žmonėms ir žmonėms, sergantiems lėtinėmis ligomis. Daugelis visaginiečių laikosi šių rekomendacijų ir mes labai dėkojame jiems už tokį atsakingą sprendimą. Tačiau daugelis to nedaro, ir tai kelia didelę riziką ne tik jiems, bet ir aplinkiniams. Dar kartą primename, kad kaukių nešiojimo režimo reikia laikytis visur, ypač viešose vietose. Kaukes reikia dėvėti taisyklingai. Kaukė turi uždengti burną ir nosį. 

Karantinas yra privalomas visiems, todėl prašome visaginiečius pranešti apie mieste, prekybos vietose, ir kitose viešose vietose pastebėtus galimus karantino tvarkos pažeidimus trumpuoju numeriu 112. Už karantino sąlygų nepaisymą numatyta griežta administracinė atsakomybė: baudos fiziniams asmenims siekia iki 560 Eur, o juridiniams – iki 3000 Eur.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Norėtume nuoširdžiai padėkoti visiems tiems, kurie nenuilstamai dirba įveikiant virusą: prekybos centrų darbuotojams, transporto darbuotojams, savanoriams, visam medicinos personalui – gydytojams, slaugytojams, ir kitiems, dirbantiems raudonojoje zonoje. Šiandien jums tenka didžiulė našta. Mes visi tai matome, suprantame ir reiškiame jums nuoširdžia padėką už kasdienį didvyriškumą. 

Pabrėžiame, kad kova su koronaviruso infekcija yra mūsų bendra kova. Mes galime tai įveikti tik kartu. Tik bendromis pastangomis. 

Mieli visaginiečiai, saugokite save, savo artimuosius, savo sveikatą ir ateitį. Kuo atsakingesnis bus kiekvienas iš mūsų, tuo lengviau išgyvensime šį sunkų laikotarpį ir galėsime kartu švęsti pergalę prieš COVID-19. 

Likite sveiki!

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта