Turine pristatomi lietuvių dizaino darbai
Kultūros ir sporto renginiai 09 11 2012 879 peržiūros

Turine pristatomi lietuvių dizaino darbai

Lietuvos ambasada Romoje Šiaurės Italijos kultūros ir pramonės centre Turine lapkričio 9–11 dienomis vykstančioje tarptautinėje dizaino mugėje „Operae“ pirmą kartą pristato išsamią ir visapusišką Lietuvos dizaino ekspoziciją.:::

Tris dienas miesto centre vyksiančioje dizaino parodoje pristatomi tiek vyresniosios kartos, tiek ir pačių jauniausių lietuvių dizainerių darbai. Išskirtinis dėmesys šioje mugėje pirmą kartą skiriamas Lietuvos grafiniam dizainui.

Ekspozicijoje „Shaping Lithuania“ pristatomos ir naujausios Lietuvos dizaino tendencijos, ir jau pripažinimo sulaukę dizainerių darbai. Žvelgdamas iš platesnės perspektyvos, lankytojas matys, kad kolekciją vienija jautrumas medžiagai, jos tekstilinėms savybėms, romantika ir šiluma.

Kasmetė dizaino mugė „Operae“ skirta „savaiminiam“ (angl. self-made ir self-produced) dizainui. Renginiu siekiama į vieną vietą suburti dizainerius ir jų produkcijos ieškančiuosius. Įvairių šalių dizaineriai turi galimybę pabendrauti, susipažinti su rinkos tendencijomis ir atrasti užsakovą.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Be ekspozicijų, mugėje organizuojami ir seminarai, diskusijos bei pristatymai, kur dalyviai gali aptarti rankų darbo dizaino atradimus bei problemas.

Lietuvos dizaino ekspoziciją parengti padėjo Lietuvos grafinio dizaino asociacija ir biudžetinė įstaiga Tarptautinis kultūros programų centras.

delfi.lt

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта