„Tvarkau Visaginą“ – gyventojų įsitraukimas į miesto problemų sprendimus
Visagine 27 10 2020 1597 peržiūros

„Tvarkau Visaginą“ – gyventojų įsitraukimas į miesto problemų sprendimus

Gatvėje įlūžo šaligatvio plytelė, sugedo šviestuvai kieme, kažkas sulaužė suoliuką prie namo – šiandien apie visą tai galima greitai ir paprastai pranešti net neišeinant iš namų. Visagino savivaldybės administracija informuoja, kad nuo šiol visas miesto problemas galima registruoti internetu portale https://tvarkaumiesta.lt

Interneto portalas https://tvarkaumiesta.lt/ sukurtas siekiant suteikti galimybę gyventojams bet kuriuo paros metu operatyviai informuoti savivaldybės administraciją apie mieste pastebėtas problemas. Gyventojui nereikės eiti į savivaldybę rašyti prašymo ar ieškoti, kurioje vietoje apie problemą paskelbti socialinių tinklų grupėse, tikintis ten atsakymo.

Kurdamas projektą „Tvarkau miestą“, Vilniaus miestas nemokamai integravo ir kitus Lietuvos miestus, tame tarpe ir Visaginą. Projektas sukurtas nenaudojant ES lėšų – viskas atlikta E. miesto darbuotojų pastangomis.

Sprendimo nauda ir patrauklumas:

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

  • Gyventojai gali greitai informuoti savivaldybės darbuotojus apie problemas, esančias mieste;
  • Informaciją apie problemas vartotojai gali pateikti, bet kuriuo paros metu ir nesvarbu kur esant;
  • Sudaryta galimybė peržiūrėti visas savo užregistruotas problemas bei pasitikrinti jų eigą.

Portale užsiregistravę visaginiečiai ar svečiai gali greitai ir operatyviai pranešti savivaldybei apie pastebėtas problemas Visagine. Tam tereikia svetainės https://tvarkaumiesta.lt/ dešinėje pusėje pasirinkti skiltį „Tvarkau Visaginą“ ir išsiųsti žinutę savivaldybei.

Pareiškėjui tuoj pat atsakoma, ar informacija nagrinėjama, ar jau išspręsta, suteikiamas kompetentingas situacijos paaiškinimas. Miesto problemines vietas galima išvysti pažymėtas interaktyviame žemėlapyje. Kiekvienas gautas pranešimas tuoj pat pasiekia reikalingą savivaldybės administracijos skyrių, ten paruošiamas viešas atsakymas ir sprendžiama pati problema, kuri iš karto užregistruojama dokumentų valdymo sistemoje.

Registruoti vartotojai skiltyje „Mano pranešimai“ gali peržiūrėti savo užregistruotas problemas ir pasitikrinti jų eigą.
Skiltyje „Problemos žemėlapyje“ galima peržiūrėti kitų vartotojų užregistruotas problemas.

Programa „Tvarkau Visaginą“ suteikia skaidrumo, viešumo bei kontrolės sklandžiam valdžios ir gyventojų bendravimui ir bendradarbiavimui. Kuriant patrauklų gyventi, dirbti ir mokytis Visaginą labai svarbu ir aktyvus jo gyventojų įsitraukimas. Todėl raginame gyventojus aktyviai naudotis sukurta internetine sistema.

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Balandžio mėnesio pasiūlymai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта