Užburiančios svingo eros dvasia: Kalėdinis vakarėlis su „The Ditties“
Visagine 22 12 2022 307 peržiūros

Užburiančios svingo eros dvasia: Kalėdinis vakarėlis su „The Ditties“

Gruodžio 27 d. 19 val. užburiančią svingo eros dvasiąVisaginui dovanos grupė „The Ditties!

„Jingle Bells“, „Let It Snow“ ar „Have Yourself a Merry Little Christams“... – jau greitai Visagino kultūros centre skambės rinktinės dainos, be kurių neįsivaizduojamas žiemos švenčių laikotarpis. Tik skambės šie kūriniai – kiek neįprastai... Svingo epochos dvasią atitinkančios dainų aranžuotės bei virtuoziškas jų išpildymas, subtilus manieringumas ir ypatinga estetika – taps tikra atgaiva šventinio laikotarpio metu.

The Ditties(vokalistės – Veronika Čičinskaitė-Golovanova, Rūta Švipaitė ir Rūta Jakulytė-Valčiukienė; klavišiniai – Dmitrij Golovanov) yra vienintelis Lietuvoje profesionalių džiazo dainininkių trio, jau 11 metų atliekantis retro džiazo ir svingo muziką, autentiškai ir korektiškai atgaivinantis primirštą tribalsio dainavimo meną, viliojantis klausytoją į praeito amžiaus trečiojo-ketvirtojo dešimtmečių atmosferą.

„The Ditties“ muzika, atėjusi iš laikų, kai flirtas buvo lėtas, o šokiai – greiti, kai pasaulis buvo truputį naivesnis ir jaunesnis nei šiandien, ir jam apdainuoti užteko trijų balsų harmonijos. Švarus, koketišas ir nuotaikingas dainavimas, elegantiški judesiais ir subtili vaidyba į užmarštį nuneš praėjusių metų sunkumus, o ateinantiems įkvėps – skaidrumo ir lengvumo!

 

Kviečiame gruodžio 27 d. 19 val. VKC „Banga kurti šventę drauge: organizatoriai rūpinasi programa (muzika ir šokiai), o Jūs vaišėmis.

 

NORITE DALYVAUTI?

1. Iki gruodžio 23 d. įsigykite bilietą svetainėje www.bilietai.ltr paraginkite prisijungti draugus!

2. Iki gruodžio 23 d. rezervuokite staliukątel. +370 659 75366 arba el. p. jurate.boricevskiene@visaginokultura.lt, nes stalųskaičius ribotas.

3. Gruodžio 27 d. pasirūpinkite savo šventinio stalo vaišėmis.

4. Gruodžio 27 d. 19 val. pasinerkite į svingo muzikos garsų jūrą.

5. Gruodžio 27 d. 20.30 val. koncertinė programa pasibaigia, bet vakarėlis tęsis iki 23 val.

 Visagino kultūros centras

Mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Naujovės parduotuvėje BOHEMIA

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта