Utenos apskrityje surengtas policijos reidas
Įvykiai ir kriminalas 30 10 2013 955 peržiūros

Utenos apskrityje surengtas policijos reidas

2013 m. spalio 29 d. Utenos apskrityje surengtas bendras Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos, Lietuvos kelių policijos tarnybos ir Utenos aps. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų reidas, kurio metu nustatyta 11 kelių eismo taisyklių pažeidėjų, nustatyti 4 asmenys, pas kuriuos, kaip įtariama, rasta narkotinių medžiagų.:::

Reidai, kuriuos vykdė 12 pareigūnų, nuo 13 iki 22 val. vyko Ignalinos, Zarasų ir Visagino miestuose ir rajonuose. Į pagalbą buvo pasitelkti Mobiliosios kuopos pareigūnai ir kinologas su tarnybiniu šunimi. Reidų metu nustatyta 11 kelių eismo taisyklių pažeidimų, už kuriuos juos padariusiems asmenims buvo surašyti administracinės teisės pažeidimų protokolai.

Du asmenys vairavo transporto priemones, kurių stiklų skaidrumas mažesnis nei leistina, trys vairavo neapdraustas transporto priemones, vienas - transporto priemonę, kuriai neatlikta techninė apžiūra. Vienas asmuo vežė keleivį, neprisisegusį saugos diržu. Protokolas taip pat surašyti pėsčiajam, kuris tamsoje eidamas keliu nedėvėjo atšvaito, dviratininkui, kuris važiavo dviračiu neblaivus, krovininio automobilio vairuotojui, pažeidusiam darbo ir poilsio režimą.

Reido metu sustabdytas pažeidėjas, vairavęs motociklą be valstybinių numerių ir nedėvėdamas motociklininko šalmo. Nustatytas vienas transporto priemonės vairuotojas, kuris buvo vartojęs alkoholinius gėrimus, tačiau alkoholio koncentracija organizme neviršijo leistinos normos (0,12 prom.). Apie 16.00 val. Zarasuose buvo sustabdytas automobilis „Audi A4", kuriuo važiavo keturi asmenys. Apžiūrint automobilį buvo rastas specifinės formos stiklinis indas su metaliniais vamzdeliais ir rudos spalvos skysčiu. Tokio pobūdžio indai paprastai naudojami narkotinėms medžiagoms vartoti. Automobiliu važiavę asmenys negalėjo nurodyti, kam priklauso šis indas. Atliekant vairuotojo ir keleivių dalinę apžiūrą, pas vieną iš keleivių kišenėje rasti du popieriaus lankstinukai su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga. Automobilių važiavę asmenys pristatyti į Utenos apskr. VPK Zarasų r. policijos komisariatą, kad būtų sprendžiamas klausimas dėl tolimesnių procesinių veiksmų.

Pagrindinis tokių reidų tikslas - viešosios tvarkos ir eismo saugumo užtikrinimas. Taip pat jais siekiama suteikti didesnę pagalbą vietos komisariatams, užkardyti galimas nusikalstamas veikas, pagerinti policijos reagavimą į gyventojų pranešimus, įtakoti nusikalstamumo tendencijas.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Policija informuoja, kad tokie reidai bus vykdomi ir ateityje.

policija.lt

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта