V. Čmilytė-Nielsen sveikina jaunimą: linkiu nesustoti daryti gerus darbus
Lietuva ir Baltijos šalys 12 08 2022 320 peržiūros

V. Čmilytė-Nielsen sveikina jaunimą: linkiu nesustoti daryti gerus darbus

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen, sveikindama Lietuvos jaunimą su penktadienį minima Tarptautine jaunimo diena, linki nesustoti daryti gerus darbus, mokytis ir siekti savo svajonių.

„Kiekviena jūsų karta mūsų valstybei sukuria vis daugiau galimybių, ir mes visi kartu rūpinamės Lietuvos ateitimi. Su jūsų diena! Su Lietuvos ir Europos jaunimo metais!“ – sako V. Čmilytė-Nielsen.

Savo sveikinime ji padėkojo nevyriausybinėms jaunimo organizacijoms ir savanoriams.

„Dažnai, ypač pastaruoju metu, susitinku su įvairioms organizacijoms vadovaujančiais ir atstovaujančiais jaunais žmonėmis, moksleiviais ir studentais iš Lietuvos ir kitų šalių. Matau, kokie jie aktyvūs, pilietiški ir drąsūs. Pandemijos, Lukašenkos hibridinės atakos metu ir dabar, kai vyksta Putino karas Ukrainoje, nedvejodami padeda tiems, kam pagalbos labiausiai reikia, ir, žinoma, valstybei. Ačiū nevyriausybinėms jūsų organizacijoms ir savanoriams! – padėkojo V. Čmilytė-Nielsen.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Pasak jos,  2022-ieji ypatingi tuo, kad ir Seimas, ir Europos Parlamentas juos paskelbė Jaunimo metais. Todėl jiems pažymėti vyksta daugybė renginių – nuo parodų, konkursų iki tarptautinių forumų, karjeros planavimo dienų, regionų ir savivaldos stiprinimo iniciatyvų. Parlamento vadovė linki jaunimui juose aktyviai dalyvauti, naudotis galimybėmis plėsti akiratį ir kaupti vertingą patirtį.


ELTA

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта