V. Putinas pripažino, kad padėtis keturiose neteisėtai aneksuotose Ukrainos srityse yra „labai sudėtinga“
Pasaulyje 20 12 2022 275 peržiūros

V. Putinas pripažino, kad padėtis keturiose neteisėtai aneksuotose Ukrainos srityse yra „labai sudėtinga“

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pripažino, kad padėtis keturiose rugsėjį neteisėtai aneksuotose Ukrainos srityse yra labai sudėtinga.

„Padėtis Donecko ir Luhansko „liaudies respublikose“ bei Chersono ir Zaporižios srityse yra labai sudėtinga“, – pareiškė V. Putinas, antradienį kreipdamasis į profesinę šventę mininčius Rusijos saugumo tarnybų pareigūnus.

V. Putinas išskyrė tuos pareigūnus, kurie pradėjo dirbti „naujuose Rusijos regionuose“ ir tvirtino, kad šių teritorijų gyventojai tariamai „kliaunasi“ jų teikiama „apsauga“. Kremliaus šeimininkas taip pat kalbėjo apie Rusijos kontržvalgybos operacijas ir tvirtino, kad joms reikalingas maksimalus saugumo pajėgų susitelkimas.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

V. Putinas apie minėtų keturių Ukrainos sričių „aneksiją“ paskelbė rugsėjį. Tada Rusijos prezidentas pareiškė, kad neva šie regionai „amžiams“ tapo „naujais Rusijos Federacijos subjektais“. Nepaisant to, pati Ukraina ir tarptautinė bendruomenė šias aneksijas laiko neteisėtomis ir negaliojančiomis, o Maskva netgi neturi šimtaprocentinės tariamai „prisijungtų“ teritorijų kontrolės. Praėjusį mėnesį Rusijos karinės pajėgos dėl sėkmingo Ukrainos kariuomenės kontrpuolimo buvo priverstos trauktis iš Chersono srities administracinio centro.


ELTA-AFP

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта