Vengrija: Dunojuje apvirtus laivui, žuvo mažiausiai septyni žmonės
Įvykiai ir kriminalas 30 05 2019 828 peržiūros

Vengrija: Dunojuje apvirtus laivui, žuvo mažiausiai septyni žmonės

Trečiadienio vakarą Dunojuje Budapešto centre apvirtus iškylų kateriui, žuvo mažiausiai septyni žmonės. Tai ketvirtadienį pranešė Vengrijos naujienų agentūra MTI.

Gautomis žiniomis, laive buvo 33 turistai iš Pietų Korėjos ir du įgulos nariai. Gelbėtojai ištraukė iš vandens 14 žmonių, septyni iš jų patyrė lengvas traumas ir buvo nugabenti į ligoninę, dar septynių išgelbėti nepavyko.

Pasak „Reuters“, aukų skaičius gali dar išaugti. Gelbėjimo darbus apsunkina blogos oro sąlygos. Paieškų operacijos vietoje stipri tėkmė, kuri galėjo toli nunešti žmones. MTI duomenimis, gelbėjimo operacijoje dalyvauja 96 Vengrijos avarinių ir gelbėjimo tarnybų darbuotojai.

Ketvirtadienio vakarą Dunojuje netoli Vengrijos parlamento pastato susidūrė du iškylų kateriai. Vienas iš laivų, plukdęs turistus iš Pietų Korėjos, yra 27 metrų ilgio, jame telpa iki 60 žmonių.

ELTA









Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта