Vilniuje rastas karo laikų aviacinis sprogmuo, draudžiama eiti ir važiuoti Upės gatve
Įvykiai ir kriminalas 08 04 2019 924 peržiūros

Vilniuje rastas karo laikų aviacinis sprogmuo, draudžiama eiti ir važiuoti Upės gatve

Pirmadienį 10.45 val. Vilniuje, Konstitucijos pr., prie „Forum Palace“ nuo Upės g., trijų metrų gylyje rastas karo laikų aviacinis sprogmuo.

Pagal Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimą, paaiškėjo, kad rasta apie 100 kg svorio aviacinė bomba, kurios neutralizavimas, specialistų vertinimu, gali būti ypač sudėtingas ir pavojingas - bomba yra su sprogstamąja medžiaga ir aktyviu sprogdikliu, todėl, dabar turimais duomenimis, veikiausiai negali būti pakankamai saugiai išvežta sunaikinti. 

Laukiama atvykstant daugiau specialistų iš Lietuvos kariuomenės inžinerijos bataliono Kaune, kurie bandys sprogmenį neutralizuoti vietoje. Numatoma, kad darbai gali užtrukti apie parą.

Visą tą laiką bus draudžiama įeiti ir įvažiuoti į Upės gatvę - nuo Centrinės universalinės parduotuvės, važiuojant nuo miesto centro, iki „Forum Palace“.

ELTA

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта