Visaginas gražinasi: informacija dėl alėjos ir fontano rekontrukcijos
Visagine 12 08 2022 588 peržiūros

Visaginas gražinasi: informacija dėl alėjos ir fontano rekontrukcijos

Gyventojų demesiui: prašome Jūsų supratingumo - būkite atsargūs ir įspėkite vaikus!

Visagino savivaldybėje esanti Sedulinos alėja nuo Parko g. 7 ir 7B iki Sedulinos al. 11 ir 14/3 yra aptverta tvora, nes vyksta Sedulinos alėjos ir fontano "Saulutė" rekonstravimo darbai. Prie daugiabučių gyvenamųjų namų, įstaigų bei parduotuvių priėjimai yra organizuoti, rangovas yra parengęs aptvėrimo schemą su visais pėsčiųjų judėjimo maršrutais (pridedama), artimiausiu metu minėta schema bus pakabinta ant statybvietės tvorų prie žmonių judėjimo maršrutų ir paviešinta savivaldybės tinklapyje.

Maloniai prašome visų gyventojų laikytis tvarkos, apeiti statybvietę, nelaužyti tvorų, nevaikščioti statybvietėje, saugoti save ir kitus. Į statybvietę pašalinių asmenų patekimas yra draudžiamas. Statybvietėje dirba sunkioji technika, kuri gali sužaloti į ją patekusius žmones, todėl labai prašome visų, būti kantriems, pasirinkti saugų kelią, ypač saugoti savo vaikus, įspėti juos, kad patekus į statybvietę gali susižaloti.

 

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena
Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena

Ši sukaktis yra puiki proga atsigręžti ir įvertinti, kokį kelią nuėjo mūsų valstybė ir visuomenė per šiuos metus.

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта