Visagine bus kuriamas bendradarbystės centras „Spiečius“
Visagine 25 11 2020 795 peržiūros

Visagine bus kuriamas bendradarbystės centras „Spiečius“

2020 m. lapkričio 20 d. Visagino savivaldybės taryba sprendimu Nr. TS-239 „Dėl pritarimo bendradarbystės centro „Spiečius" steigimui Visagino savivaldybėje" pritarė bendradarbystės centro „Spiečius“ steigimui, taip pat iš VšĮ „Versli Lietuva“ buvo gautas patvirtinimas, kad paraiška sėkmingai praėjo vertinimą, ir Visagino savivaldybėje bus kuriamas bendradarbystės centras „Spiečius“.

Bendradarbystės centras „Spiečius“ (angl. co-working space) – tai „Versli Lietuva“ sukurta netradicinio tipo verslo vystymosi erdvė, pritaikyta smulkiojo ir vidutinio verslo subjektams, vykdantiems veiklą ne ilgiau kaip 5 metus, bendradarbiauti tarpusavyje ir plėstis. „Spiečiai" orientuoti į skaitmeninio ir kūrybinių industrijų verslų atstovus. Šiuose centruose verslininkams yra suteikiamos nemokamos kompiuterizuotos darbo vietos su įranga, teikiamos skaitmeninio, kūrybinių industrijų vystymo, socialinio verslo konsultacijos, vykdomos praktinės mentorių sesijos, organizuojami verslo ugdymo mokymai ir įgyvendinamos kitos verslo skatinimo ir plėtros iniciatyvos.
Verslo plėtros konsultacijas bendradarbystės centruose įsikūrusioms įmonėms teikia į Verslo konsultantų tinklą atrinktos įmonės ir įstaigos.

Planuojama, kad bendradarbystės centras „Spiečius“ Visagino savivaldybėje veiks nuo 2021 m. sausio mėn. iki 2026 m. gruodžio mėn. Dėl išsamesnės informacijos galima kreiptis į Strateginio planavimo ir investicijų valdymo skyriaus vyr. specialistą Laurą Puslį, el. p. lauras.puslys@visaginas.lt.

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта