Visagine lankėsi Energetikos ir technikos muziejaus atstovai
Visagine 30 06 2023 604 peržiūros

Visagine lankėsi Energetikos ir technikos muziejaus atstovai

Birželio 22 dieną Visagino savivaldybės meras Erlandas Galaguz kartu su laikinai einančia administracijos direktoriaus pareigas Aušra Andrijauskiene, Strateginio planavimo ir investicijų valdymo skyriaus vedėja Viktorija Abaravičiene, VšĮ Visagino miesto muziejaus direktore Danute Lisauskiene susitiko su Vilniuje įsikūrusio Energetikos ir technikos muziejaus atstovais – direktoriumi Mykolu Bistricku ir vyr. gidu Žilvinu Mikulėnu. Pagrindine susitikimo tema tapo galimas Visagino savivaldybės bendradarbiavimas su muziejumi, siekiant kurti ir įveiklinti miesto erdves, turinčias sąsajų su energetika.

„Mūsų miestas pasižymi ne vienu unikaliu aspektu ir mes turime stengtis tai paversti mūsų privalumu. Be galo svarbu ieškoti partnerių­profesionalų, su kuriais galime rimtai svarstyti apie bendradarbiavimą, galintį suteikti abipusę naudą“, – komentavo meras.

Visagino savivaldybės atstovai domėjosi, kaip veikia ir kokias paslaugas siūlo Energetikos ir technikos muziejus, kaip buvo kuriama nauja ekspozicija „Virsmo salė“. Svečiai trumpai pristatė, su kokia komanda dirbo įgyvendindami inovatyvią idėją.

Po susitikimo Visagino savivaldybės meras pakvietė svečius apsilankyti Ignalinos atominės elektrinės valdymo skydo simuliatoriuje, kur pats vedė ekskursiją.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Energetikos ir technikos muziejaus atstovai įvertino Ignalinos atominės elektrinės valdymo simuliatoriaus erdves kaip įdomią ir labai patrauklią erdvę nišinio turizmo plėtrai. Susitikimo metu buvo svarstomos savivaldybės ir Energetikos ir technikos muziejaus bendradarbiavimo ir dalyvavimo bendruose projektuose dalinantis patirtimi ir kuriant modernų Energijos centrą Visagine galimybės.

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта