Visaginiečiai vienijasi, kad pagaliau turėtų savo atstovą Seime
Rinkimai 2024 17 10 2024 177 peržiūros

Visaginiečiai vienijasi, kad pagaliau turėtų savo atstovą Seime

Praėjus pirmajam Seimo rinkimų turui ir įvertinus rezultatus, matyti, kad didžiausio pasitikėjimo Visagine sulaukė Jevgenij Šuklin. Jei vienmandatės apygardos rinkimai vyktų tik Visagine (be Ignalinos r. ir poros Zarasų r. apylinkių), galėtume sakyti, kad visaginiečiai sukūrė istoriją ir pirmą kartą per beveik savo 50 metų Visaginas turės savo vietinį atstovą Seime.

​Kol kas to teigti negalima, nes jau spalio 27-ąją įvyks antrasis Lietuvos Respublikos Seimo rinkimų turas, kuriame, kaip žinoma, varžysis J. Šuklin, palaikomas Visagino, ir G. Kindurys, surinkęs gausą balsų „valstiečių“ ilgą laiką valdomose Ignalinos apylinkėse.

​„Vis daugiau žmonių nebijo išreikšti man palaikymo viešai, o rinkimų rezultatai dar labiau įpareigoja stengtis dėl Visagino. Mūsų unikalus miestas, turintis branduolinį objektą, jau seniai nusipelnė būti tinkamai atstovaujamas Seime.

Akivaizdu – visaginiečiai vienijasi, kad mes pagaliau turėtume savo atstovą. Ir tikrai, rezultatas, kurį parodėmepirmojo rinkimų turo metu, suteikia viltį, kad pagaliau galime būti išgirsti ir netyliai atstovaujami valstybiniu lygiu, o dar – kad mūsų gyventojai nepasiduoda skambiems pareiškimams ir svetimiems pažadams. Didžiausias ačiū kiekvienam – už istorinį balsą, vedantį mūsų miestą į ateitį“, – rinkimų rezultatus komentavo J. Šuklin.

​Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, spalio 13 dieną vykusiuose rinkimuose Visagino gyventojai buvo mažiausiai aktyvūs, todėl spalio 27 dieną visaginiečiai turės dar labiau susitelkti, kad jų balso nenusvertų Ignalinos ir rajonų gyventojai.

Politinė reklama bus apmokėta iš Liberalų sąjūdžio PK sąskaitos. Užsakymo Nr. PR-2024/153.

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта