Lietuvos vandens motociklų čempionato II etapas vyks Drūkšių ežere
Visagine 30 07 2021 1065 peržiūros

Lietuvos vandens motociklų čempionato II etapas vyks Drūkšių ežere

Vandens motociklų federacijos pranešimas žiniasklaidai:

Lietuvos vandens motociklų sporto federacija daug metų organizuoja aukšto meistriškumo varžybas, populiarindama šią sporto šaką ir suteikdama pozityvių emocijų žiūrovams bei prisidedama prie miestų, kuriose vyksta varžybos, patrauklumo. Birštonas, Elektrėnai, Zarasai jau turėjo progos įsitikinti, jog mūsų organizuojamos varžybos pritraukia ne vien pačius sportininkus, bet ir aibę turistų, kurie prisideda prie smuklaus ir vidutinio verslo sėkmės.

Šiais metais, dėka produktyvių derybų su Visagino savivaldybės atstovais, Jūsų puikus miestas buvo pasirinktas organizuoti Lietuvos čempionato vieną iš etapų, į kurį planuoja susirinkti apie 200 varžybų dalyvių ir jų komandų narių. Mes nuolat stengiamės sudaryti geriausias sąlygas ne vien siekti aukštų sportinių rezultatų, bet ir priartinti šią, daugeliui naują, sporto šaką prie žiūrovų. Taip buvo elgiamasi Birštone, Elektrėnuose, Zarasuose, taip buvo planuojama padaryti ir Visagine. Būtent todėl Visagino ežeras, su savo puikiomis galimybėmis stebėti varžybas, buvo pasirinktas kaip pagrindinė varžybų organizavimo vieta.

Apmaudu, tačiau dėl ne nuo mūsų priklausančių aplinkybių, mums vis dėlto teko pasinaudoti atsarginiu variantu ir startai įvyks Drūkšių ež.

Kviečiame visus prie Drūkšių ežero, SB „Vyšnia“, Tumelinos k., Eglinio g. 26, Visagino sav., liepos 30, 31 ir rugpjūčio 1 dienomis. Pati programa nesikeičia.

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта