„Visagino linija“ kviečia savo akimis pamatyti modernią gamybą ir prisijungti prie komandos
Visagine 19 07 2024 269 peržiūros

„Visagino linija“ kviečia savo akimis pamatyti modernią gamybą ir prisijungti prie komandos

Viena moderniausių baldų gamyklų šalyje „Visagino linija“ pastebi teigiamus signalus ir prognozuoja laipsnišką baldų prekybos atsigavimą, todėl ruošiasi tam iš anksto. Sumažėjusias gamybos apimtis įmonė kompensuoja startuodama su naujais gaminiais. Vien šiais metais atsinaujino apie 40 proc. asortimento, todėl įmonės laukia nemažai su tuo susijusių iššūkių ir atsiranda papildomų rankų poreikis. Tad „Visagino linija“ kviečia prisijungti įvairių kompetencijų darbuotojus. Iš viso planuojama priimti per 70 naujų komandos narių. Didžiausias poreikis įrengimų operatorių bei gamybos darbuotojų (pakuotojų), o taip pat elektrikų-­automatikų ir šaltkalvių.

AKCIJA: Visiems įsidarbinusiems po bandomojo laikotarpio skiriamas 200 Eur. (prieš mokesčius) priedas, o įsidarbinusiems į daugiau patirties ir kompetencijų reikalaujančias pozicijas, išmokus savarankiškai valdyti įrengimą, priedas siekia net 500 Eur. (po mokesčių).

Norintiems savo akimis pamatyti, kaip atrodo moderni baldų gamybos bendrovė ir įsidarbinti, „Visagino linija“ liepos 30 d. 13:30 val. kviečia į ATVIRŲ DURŲ DIENĄ įmonėje, adresu Pramonės g. 4, Karlų km. Visagino sav.. Norinčius atvykti, kviečiame registruotis: tel. 8 618 99300, el. paštu info@visaginolinija.lt. arba internetu užpildant anketą https://forms.office.com/e/V4hP5TR7SN

Neturinčius savo transporto kviečiame pasinaudoti nemokama pavėžėjimo paslauga – prisiregistravusieji bus vežami iš parduotuvės LIDL automobilių stovėjimo aikštelės 13.00 val.

„Įmonės darbuotojams siūlome ne tik atlyginimą, priklausantį nuo kompetencijos ir kvalifikacijos, mėnesio priedus už pasiektus rezultatus, bet ir platų papildomų naudų paketą. Labiausiai vertinamas yra pavėžėjimas iš Visagino ir aplinkinių miestų ir miestelių, taip pat kompensacija maitinimui. Mėgstantiems sportą yra galimybė sportuoti įrengtoje sporto salėje. Draudžiame papildomu sveikatos draudimu, kuris suteikia galimybę už tam tikrą sumą įsigyti vaistų ar papildų, taip pat apmoka dalį paslaugų privačiose gydymo įstaigose. Darbuotojai draudžiami ir draudimu nuo nelaimingų atsitikimų ne tik darbe, bet ir po darbo“, – apie skatinimo priemones „Visagino linijoje“ pasakoja personalo vadovė Lina Kislaja.

Pasak jos, jei kandidatas neturi reikiamos kompetencijos, įmonė savo lėšomis organizuoja mokymus ir kvalifikacijos kėlimą.

Išsamią informaciją apie karjeros galimybes „Visagino linijoje“ galite rasti puslapyje: https://sba.lt/lt/karjera?imone=Visagino%20linija.

Jei susidomėjote arba kilo klausimu – susisiekite tel. 8-618-99300 arba el. paštu: info@visaginolinija.lt.

Naujovės parduotuvėje BOHEMIA
Naujovės parduotuvėje BOHEMIA

Rugsėjo mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта