“Visagino parko” išlaikymas išlieka problematišku
Visagine 17 10 2018 1186 peržiūros

“Visagino parko” išlaikymas išlieka problematišku

“Visagino parkas” gerai padirbėjo vasaros sezono metu, uždarbis viršijo planuotus 20 tūkstančių eurų. Buvo organizuotos vasaros stovyklos vaikams, bet, savaime aišku, pagrindinis uždarbis gautas iš svečių namų nuomos. Kaip informavo Visagino rekreacinių paslaugų centro direktorius Anatolijus Mazinskis ir “Visagino parkas” vedėja Airida Drus, vasaros metu neprireikė naudotis biudžeto lėšomis.

Tačiau “Visagino parke” yra tikrai nemažas kiekis pastatų, kurie neatneša pajamų, o juos reikia prižiūrėti, kaip ir kelius, ir teritoriją aplinkui.

Priminsime, kad “Visagino parko” pastatai visada buvo šildomi elektra, ir būtent dėl šių išlaidų komplekso priežiūra neatsiperka. Pasak Airidos Drus, yra planuojama organizuoti elektros efektyvumo auditą, kurio dėka specialistai turės įvertinti situaciją ir padėti rasti galimas išeitis šiai problemai išspręsti.

Ina Negoda

Vertė Lina Latyševa

news.tts.lt



Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта