Visagino policija prašo visuomenės pagalbos ieškant dingusio be žinios Andriaus Alėjūno
Įvykiai ir kriminalas 23 08 2022 1216 peržiūros

Visagino policija prašo visuomenės pagalbos ieškant dingusio be žinios Andriaus Alėjūno

Visagino policija prašo visuomenės pagalbos ieškant dingusio be žinios Andriaus Alėjūno.

2022 m. rugpjūčio 21 d. apie 9.00 val. 49 metų vyras išėjo iš namų ir negrįžo.

Andrius Alėjūnas yra apie 175 cm. ūgio, liekno kūno sudėjimo, tamsiais trumpai nukirptais plaukais, pailgo ovalo formos veido. Vyro judesiai nekoordinuoti, sunkiai kalba (turi kalbos defektą), nėra priekinių dantų. Ant vienos iš rankų, tarp nykščio ir rodomojo piršto krumplio, turi 1 cm skersmens, mėlynos spalvos išblukusią tatuiruotę.

Andrius Alėjūnas buvo apsirengęs smėlio spalvos tinkliniais marškiniais, pilkos spalvos sportinėmis kelnėmis, apsiavęs rudos spalvos avalyne, su savimi turėjo tamsios spalvos kuprinę.

Galinčius suteikti informacijos apie dingusį asmenį ar apie jo buvimo vietą, prašome pranešti Utenos apskr. VPK Visagino PK vyresniajai tyrėjai Larisai Servutienei, tel. 8 700 60468 ar el. paštu larisa.servutiene@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Visagino policijos komisariato informacija

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта