Visagino savivaldybė prašo informuoti apie žmones, kuriems reikia socialinės pagalbos
Visagine 01 04 2021 514 peržiūros

Visagino savivaldybė prašo informuoti apie žmones, kuriems reikia socialinės pagalbos

Susiklosčiusi pandeminė situacija, ilgai besitęsiantis karantinas daro įtaką įvairių visuomenės grupių gyvenimui, savijautai, psichologinei sveikatai.

Todėl Visagino savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrius prašo Visagino gyventojų pranešti savivaldybės administracijai ar socialinių paslaugų įstaigoms, nurodant kontaktus, jei pastebėjote asmenis (pvz., vienišus kaimynus, pagyvenusius žmones), kuriems reikia socialinės pagalbos – negalinčius savimi pasirūpinti, išeiti įsigyti reikalingų maisto produktų, nusipirkti vaistų ir pan.

Bendruomenės nariai ar kiti suinteresuoti asmenys (kaimynai, pažįstami) raštišku prašymu tiesiogiai, paštu ar elektroniniu būdu, gali kreiptis į šias socialinių paslaugų įstaigas:

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

  • Į Visagino socialinių paslaugų centrą (tel. (8 386) 70 603, 8 610 78 093, el. paštas vspv@vsp.lt) dėl socialinių paslaugų senyvo amžiaus asmenims ir jų šeimoms, suaugusiems asmenims su negalia ir jų šeimoms ir kt.;
  • Į Visagino šeimos ir vaiko gerovės centrą (tel. (8 386) 75 280, el. paštas vsvgc@vsvgc.lt) dėl socialinių paslaugų vaikams su negalia ir jų šeimoms, suaugusiems asmenims su negalia ir jų šeimoms ir kt.;
  • Į Visagino savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrių (tel. (8 386) 34 561, 8 686 22 595, socparama@visaginas.lt).

Taip pat galima skambinti Emocinės paramos linijos trumpuoju Nr. 1809.

Nebūkite abejingi, nepraeikite pro šalį, jei žmogui reikia pagalbos!


Visagino savivaldybės administracijos informacija

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта